Κατέρρευσε ο Αλέξης Κούγιας στο δελτίο ειδήσεων του MEGA – Λυπάμαι πολύ, δεν μπορώ να συνεχίσω

kougias65 682x384

“Έχω γιο 20 ετών που είναι στο Πανεπιστήμιο και μια κόρη 17 ετών” τόνισε με τρεμάμενη φωνή ο Αλέξης Κούγιας.

Για την εθνική τραγωδία στα Τέμπη κλήθηκε να μιλήσει ο Αλέξης Κούγιας, ως συνήγορος οικογενειών θυμάτων, το βράδυ της Παρασκευής στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA με την Κατερίνα Παναγοπούλου στην παρουσίαση. Η συναισθηματική φόρτιση και το ψυχολογικό βάρος, όμως, δεν μπόρεσαν να τον αφήσουν να προχωρήσει ομαλά στη σύνδεση.

zenith

Ειδικότερα, αρχικά, ο Αλέξης Κούγιας σημείωσε πως «είμαι συνήγορος οικογενειών πολλών θυμάτων, όμως ειλικρινά σας λέω ότι μετά από αυτό που άκουσα από αυτό το παλικάρι (σ.σ. Μιχάλης Κλάψης, επιβάτης αμαξοστοιχίας) δεν έχω την δύναμη να μιλήσω. Είμαι σκληρός άνθρωπος αλλά, ειλικρινά σας το λέω, δεν μπορώ. Είμαι συγκινημένος πάρα πολύ».

«Δεν θέλω να… Τι να μιλήσουμε και τι να πούμε; Να πούμε νομικά; Τι να μιλήσουμε και τι να πούμε; Ειλικρινά σας το λέω, είμαι συγκινημένος ιδιαίτερα. Τι να πεις στους ανθρώπους; Συγγνώμη, δεν μπορώ, ειλικρινά σας το λέω. Σκέφτομαι τον εαυτό μου στο δικαστήριο… Τι να πεις για αυτούς τους ανθρώπους; » πρόσθεσε, με πνιγμένη φωνή, ο γνωστός ποινικολόγος.

«Λυπάμαι πολύ, δεν μπορώ να συνεχίσω! Σας ζητώ συγγνώμη! Έχω γιο 20 ετών που είναι στο Πανεπιστήμιο και μια κόρη 17 ετών. Δεν θέλω να συνεχίσω. Συγγνώμη. Με συγχωρείτε πάρα πολύ που σας χαλάω τη σύνδεση. Ευχαριστώ πολύ» είπε, βουρκωμένος, ο Αλέξης Κούγιας και αποχώρησε από το παράθυρο του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του MEGA με την Κατερίνα Παναγοπούλου στην παρουσίαση τη νύχτα της Παρασκευής.

zappit.grgooglenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith