Κατερίνα Ζαρίφη: Όσα αποκάλυψε για τον ρόλο της στη νέα σειρά «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη»

capture 301

Με μία τεράστια αγκαλιά υποδέχτηκε η Ελένη Μενεγάκη την Κατερίνα Ζαρίφη.
Η Κατερίνα Ζαρίφη μίλησε για την νέα σειρά του MEGA «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη» και χαρακτήρισε τον ρόλο που υποδύεται ως γλυκούλα, που όμως στάζει το δηλητήριό της.

«Μου λέει ο Μιχάλης Ρέππας «το βρίσκεις κόντρα;». Όχι, είναι γραμμένο πάνω μου!», είπε η Κατερίνα Ζαρίφη χιουμοριστικά. «23 χρόνια παντρεμένη, με παιδιά, με πεθερά… Η Μαίρη είναι μία γυναίκα που είναι στο νοικοκυριό της και προσπαθεί να τονίσει τη σχέση με τον άντρα της».

Στη συνέχεια η Κατερίνα Ζαρίφη μίλησε για τον Σπύρο Πούλη, τον τηλεοπτικό της σύζυγο. «Είναι ένα ποίημα ο Σπύρος! Είναι ένας εξαιρετικός σύζυγος, 23 χρόνια όμως η σχέση έχει γίνει… Δεν μπορώ να πω ότι δεν την θέλει τη γυναίκα του ακόμα, την αγαπάει. Και αυτή τον ποθεί, αλλά θέλει να κάνει κάτι να ξυπνήσει τη σχέση».

Το φιλί που της προκάλεσε νευρικό γέλιο
Όπως αποκάλυψε η Κατερίνα Ζαρίφη, στο σίριαλ ο χαρακτήρας της θα φιληθεί με άλλον άνδρα, τον γυμναστή της.

«Το σίριαλ είναι κωμωδία και το φιλί ήταν κωμικό. Εκεί ήταν η πρώτη φορά που είπα «πως θα το κάνω αυτό το πράγμα;». Το έκανα όμως! Να πήγαινα σε έναν Παπακαλιάτη, να φιλιόμουν τρία χρόνια σερί… Να πήγαινα στο Maestro, να μην πάρω ανάσα!», σχολίασε γελώντας.

«Κόμπλαρα λίγο. Φιλιόμασταν και ο Μιχάλης Ρέππας δεν έλεγε stop, γιατί είχε καταλάβει ότι με έχει πιάσει νευρικό γέλιο. Γέλαγαν από πίσω, γιατί ο άλλος μου όρμαγε. Αισθάνθηκα τόσο περίεργα, λες και ήμουν στο σχολείο και έδινα το πρώτο μου φιλί!».

«Είχα το άγχος να εκπροσωπήσω τις πιο άγιες γυναίκες που κυκλοφορούν γύρω μας, οι Ελληνίδες νοικοκυρές, που τα δίνουν όλα και τρέχουν. Σπίτια πεντακάθαρα, φαγητά, παιδιά, τρεχάματα και λέω πως τα προλαβαίνουν;», είπε για τον ρόλο της.

Τι συμβαίνει όμως πίσω από τις κάμερες και στα γυρίσματα; Η ίδια αποκάλυψε στην Ελένη Μενεγάκη: «Γύρισμα με τον Μιχάλη Ρέππα είναι βατερλώ! Όταν τον πιάνει νευρικό γέλιο καταλύεται το σύμπαν. Είχαμε σκηνή που έπρεπε να ρίξουμε βεντούζες στον Σπύρο Πούλη και δεν έβγαινε η σκηνή, κλαίγαμε από τα γέλια».

www.megatv.com

zenith