Κατερίνα Στικούδη: «Όταν πήγα να πάρω το νυφικό μου, είπα ότι ήταν για μια φίλη μου»

tikoudi

Η Κατερίνα Στικούδη μίλησε για τον σύζυγό της και την μητρότητα

Η Κατερίνα Στικούδη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» για τον σύζυγό της Βαγγέλη Σερίφη αλλά και για το πως καταφέρνει να ισορροπεί τη ζωή της μετά την μητρότητα.

Πιο συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια αρχικά ανέφερε: «Δεν είναι εύκολο να τα συνδυάσω όλα. Γίνομαι χίλια κομμάτια κάθε μέρα. Στο τέλος της ημέρας όμως έχω μια φοβερή ευτυχία μέσα μου και χαρά. Και τα πρώτα χρόνια των παιδιών είναι και τα πιο σημαντικά, και είναι και λίγο άδικο γιατί είναι τα πρώτα χρόνια που είμαστε πιο κουρασμένοι από ποτέ, αλλά εκεί είναι που πρέπει να δώσουμε μεγαλύτερο αγώνα».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον Βαγγέλη Σερίφη: «Είμαι πάρα πολύ τυχερή για τον άντρα μου. Είναι πολύ δοτικός. Φοβερός. Και με αφήνει ελεύθερη, δεν είναι ένας άνθρωπος που με τραβάει πίσω και δε με αφήνει να συνεργάζομαι με άλλους, ή τα θέλει όλα όπως τα έχει εκείνος στο μυαλό του, είναι πολύ διαλλακτικός…Με το μπλα μπλα με έριξε. Νομίζω είμαστε 15-16 χρόνια μαζί. Από τα 23 μου, είχαμε γνωριστεί στο Mega Star, είχαν έρθει για συνέντευξη. Πέρασε αρκετός καιρός όμως μέχρι να προχωρήσει…».

Παράλληλα προχώρησε σε μια αποκάλυψη για το νυφικό της: «Το νυφικό μου το πήρα από ένα κατάστημα στη Βουλιαγμένης. Το βρήκα τυχαία. Πήγαινα για μάθημα φωνητικής, περνούσα απ’ έξω, το είδα και λέω, “ας μπω να δω”. Μπήκα, και είπα ότι πήγα να δω για μια φίλη μου γιατί ήμουν και καλά κουμπάρα και θα της έπαιρνα το νυφικό, γιατί δεν ήθελα να το πω. Εννοείται ότι οι άνθρωποι κατάλαβαν ότι ήταν για μένα. Έκανα την πρόβα μου, το πήρα, έφυγε και τελείωσε, δεν ξανασχολήθηκα καθόλου… Κάποια πράγματα πρέπει να γίνονται γρήγορα».

«Τα αρνητικά σχόλια δε με επηρεάζουν, αλλά αν έχω όρεξη, θα απαντήσω. Αν με πιάσει και έχουν κοιμηθεί τα παιδιά, και δω κανένα σχόλιο έτσι περίεργο, θα απαντήσω» ανέφερε τέλος η Κατερίνα Στικούδη.

newsbomb.grgooglenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith