Καταγγελίες για υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας σε Αγρίνιο και Θέρμο

peripo

Από τους αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αχαΐας, Ακαρνανίας και Αιτωλίας συνελήφθη ένα ακόμα άτομο και σχηματίσθηκαν συνολικά επτά δικογραφίες για υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας στη Δυτική Ελλάδα.

Ειδικότερα
Α) Στην Πάτρα
1. Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός άνδρα, τον οποίο κατήγγειλε η σύζυγός του, ότιτην εξύβρισε, την απείλησε, της άσκησε παράνομη βία και της προξένησε απλές σωματικές βλάβες.
2. Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος μιας γυναίκας, την οποία κατήγγειλε ο πρώην συντρόφος της, για ενδοοικογενειακή απειλή.

Β)Στο Αγρίνιο
3. Σχηματίσθηκε δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία και παράβαση της νομοθεσίας για τα προσωπικά δεδομένασε βάρος ενός άνδρα, τον οποίο κατήγγειλε η εν διαστάσει σύζυγός του, αναφέροντας ότι εισήλθε στην οικία της παρά τη θέλησή της και της προκάλεσε σωματικές βλάβες. Επιπλέον, σύμφωνα με την καταγγελία ο κατηγορούμενος βιντεοσκόπησε το θύμαμε κινητό τηλέφωνο, την εξύβρισε και της αφαίρεσε το κινητό της τηλέφωνο και τα κλειδιά της, με σκοπό την παράνομη ιδιοποίησή τους. Τέλος, η παθούσα κατήγγειλε ότι της προκαλούσε τρόμο και ανησυχία, καθώς την παρακολουθούσε για χρονικό διάστημα ενός μηνός.
4. Σχηματίσθηκε δικογραφίαγια απόπειρα βιασμού και ενδοοικογενειακή βία, σε βάρος ενός άνδρατον οποίο κατήγγειλε η εν διαστάσει σύζυγός του, αναφέροντας ότι την εξύβρισε και αποπειράθηκε να έρθει σε συνουσία μαζί της χωρίς τη συγκατάθεση της τελευταίας, η οποία του αντιστάθηκε. Επιπλέον, σύμφωνα με την καταγγελία της, ο κατηγορούμενος από τις 18-4-2024 έως και τις 21-04-2024 απείλησε την παθούσα προκαλώντας της τρόμο και ανησυχία.
5. Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός άνδρα, τον οποίο κατήγγειλε ο πατέρας του, διότι τον απείλησε φραστικά, προκαλώντας του τρόμο και ανησυχία.

Γ) Στο Θέρμο
6. Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός άνδρα, τον οποίο κατήγγειλε γυναίκα για ενδοοικογενειακή απειλή μέσω τηλεφώνου και πρόκληση φθορών στην οικία της.googlenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith