Κασσελάκης: Σενάριο να αποχωρήσω και να έρθει από μηχανής Θεός, δεν υπάρχει

kasselakis 55422

Λόγο για δικαιωμένο αγώνα έκανε ο Στέφανος Κασσελάκης, ξεκινώντας την ομιλία του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, υποστηρίζοντας πως τόσο οι εκλεγμένοι ευρωβουλευτές, όσο και οι υπόλοιποι υποψήφιοι είναι το μέλλον του κόμματος.

Ο κ. Κασσελάκης υποστήριξε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ κατόρθωσε σε λίγους μήνες να καταρρίψει το αφήγημα του 41% και πως το χρονόμετρο αρχίζει να μετρά αντίστροφα για τον κ. Μητσοτάκη. Ο ίδιος έθεσε ως στόχο τη νίκη απέναντι στη ΝΔ στις βουλευτικές εκλογές του 2027, αλλά και τη μείωση της διαφοράς από το κυβερνών κόμμα σε κάθε κάλπη μέχρι τότε.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε για ένα νέο πολιτικό κύκλο που άνοιξε, σημειώνοντας πως η ΝΔ υπέστη καθίζηση στις ευρωεκλογές χάρη και στα θέματα που ανέδειξε η αξιωματική αντιπολίτευση κατά την προεκλογική περίοδο.

Δείτε live την ομιλία του:

Κάλεσε δε τους βουλευτές του να συνεργαστούν με ΠΑΣΟΚ και Πλεύση Ελευθερίας, αλλά με σεβασμό στην αυτοτέλεια των κομμάτων. Είπε ότι δεν πιστεύει στις συμφωνίες κορυφής και ξεκαθάρισε: Αν τα κόμματα του προοδευτικού χώρου φτάσουν σε σημείο συναίρεσης, τότε η καρέκλα μου θα είναι το τελευταίο εμπόδιο. Αν υπάρξει σύγκλιση προοδευτικών κομμάτων, θα ανταποκριθώ και θα θέσω εκ νέου υποψηφιότητα, ξεκαθάρισε και πρόσθεσε: «Θέλω να είμαι καθαρός. Σενάριο να αποχωρήσω και να έρθει από μηχανής Θεός, δεν υπάρχει».

protothema.grgooglenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith