Κασσελάκης: Ο κ. Τζουμάκας έθεσε σήμερα τον εαυτό του εκτός ΣΥΡΙΖΑ

kasselakis tzoymakas 252863 411363

Εαυτόν εκτός ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έθεσε ο Στέφανος Τζουμάκας ενώ με ανάρτηση του ο Πρόεδρος της Αξιωματικής αντιπολίτευσης, Στέφανος Κασσελάκης γνωστοποιεί ότι τον παραπέμπει στην επιτροπή δεοντολογίας για τα «περαιτέρω».

Όλη η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη:

Τιμώ τους αγώνες του Στέφανου Τζουμάκα τόσο κατά την περίοδο της Χούντας όσο και στη Μεταπολίτευση. Δεν μπορώ όμως να επιτρέψω στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να εμφανίζουν στα κανάλια ένα ολόκληρο κόμμα, που έχει μόνη του δύναμη τα μέλη και τους ψηφοφόρους του, ως «ολιγαρχικό» και «διαπλεκόμενο». Ο κ. Τζουμάκας έθεσε σήμερα τον εαυτό του εκτός ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Με λύπη τον παραπέμπω στην επιτροπή δεοντολογίας για τα περαιτέρω. Η παρουσία στα κανάλια στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που αντί να αντιπολιτεύονται την κυβέρνηση Μητσοτάκη αντιπολιτεύονται το κόμμα τους -προς μεγάλη ικανοποίηση των μεγαλοδημοσιογράφων- σταματάει εδώ.

Τζουμάκας: «Έκφραση της παρακμής και του εκφυλισμού της πολιτικής o Κασσελάκης»

Αφορμή για την αποπομπή του αποτέλεσαν οι δηλώσεις του σε βάρος του νυν προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, με τις οποίες του καταλόγισε ότι αποτελεί «έκφραση της παρακμής και του εκφυλισμού της πολιτικής».

Ειδικότερα, ο κ. Τζουμάκας μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ανέφερε: «Τι σχέση έχει αυτό με το δημόσιο βίο; Αυτό είναι προσωπικές δημόσιες σχέσεις. Πόσα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έχουν τη δυνατότητα να κάνουν αυτά τα σόου; Είναι σε ομάδες που λειτουργούν στα μεγάλα κόμματα, αυτά είναι παραμάγαζα, είναι τα απόνερα της πολιτικής, δεν έχουν σχέση με την πολιτική».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ προέκυψε από την κρίση και μπορεί να μην έχει ιδεολογική ενότητα, αλλά έχει κάνει προσπάθεια να έχει πολιτική ενότητα», πρόσθεσε ο ίδιος και συνέχισε:

«Στη διαδικασία αυτή παρεμβαίνουν διάφοροι παραγονταραίοι, διάφοροι δημοσιοσχεσίτες, που έχουν εταιρείες, και υποψήφιοι.Έχουν σχέση αυτά με πολιτικούς και κοινωνικούς αγώνες; Υπάρχουν ένα σωρό προβλήματα, οι νέοι δεν βρίσκουν στέγη, υπάρχει ανεργία, μια παρακμή, έχουμε το ΑΕΠ του 2009» τόνισε ο κ. Τζουμάκας.

Ερωτηθείς για τον θόρυβο που έχει προκαλέσει το όνομα του κ. Κασσελάκη, ο κ. Τζουμάκας είπε ότι όλο αυτό το φαινόμενο είναι κατασκευασμένο από τα ΜΜΕ, αλλάζει την ατζέντα σε σχέση με τα προβλήματα που έχει ο ΣΥΡΙΖΑ και ποιο δρόμο πρέπει να επιλέξει. Συνεχίζοντας τα πυρά του κατά του κ. Κασσελάκη, ο κ. Τζουμάκας τόνισε χαρακτηριστικά: «Γελάει η κοινωνία. Έχει πέραση σε έναν κόσμο που είναι UFO, δεν έχει σχέση με τους κοινωνικούς αγώνες και δεν ξέρει για τα συμφέροντα που είναι από πίσω. Από το σύστημα είναι η αναταραχή. Είναι οργανωμένο αυτό. Είναι αυτός δημόσιος βίος;», αναρωτήθηκε ο Στέφανος Τζουμάκας.

real.grgooglenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith