Κάρλος Κορμπεράν: Κατώτεροι από τη Φράιμπουργκ, η ευθύνη είναι δική μου

kormperan

ΟΟλυμπιακός υποδέχθηκε τη Φράιμπουργκ με στόχο τη νίκη που θα τον έβαζε δυνατά στο παιχνίδι της πρόκρισης στον επόμενο γύρο του Europa League αλλά τελικά ηττήθηκε με 0-3, με τους οπαδούς να αποδοκιμάζουν και τον Κάρλος Κορμπεράν να αναλαμβάνει την ευθύνη, όπως τόνισε στις δηλώσεις του, αναγνωρίζοντας παράλληλα την ανωτερότητα του αντιπάλου.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ισπανός προπονητής στην Cosmote TV…

Για το τι δεν δούλεψε για τον Ολυμπιακό: «Από την αρχή ήμασταν κατώτεροι σε όλη τη διάρκεια από τον αντίπαλο. Στις μονομαχίες, στην πίεση και στις στατικές φάσεις. Όταν προσπαθούσαμε να βγούμε μπροστά ο αντίπαλος μας ξεπερνούσε και όταν πλησίαζε την περιοχή μας ήταν ικανός να δημιουργεί ευκαιρίες για γκολ. Δεν δούλεψε καλά η άμυνα, η επίθεση και οι στατικές φάσεις».

Για το αν έφταιγε η πνευματική ετοιμότητα ή οι δυνάμεις: «Όταν κάτι τέτοιο δεν λειτουργεί καλά, τότε αυτή την ευθύνη την έχει ο προπονητής, όταν η ομάδα δεν αποδίδει καλά».

Για το αν ο Ολυμπιακός μπορεί να πάρει την πρόκριση: «Πρέπει να δούμε τι δεν πήγε καλά, να αναλύσουμε τις ήττες μας ώστε να μπορούμε να δούμε αν θα έχουμε πιθανότητες».

Για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός κάνει πολλές μεταγραφικές προσθήκες και πως θα το διαχειριστεί: «Αυτή τη στιγμή το μυαλό είναι στην ήττα. Δεν μπορούμε να αναλύσουμε πως θα διαχειριστούμε τις νέες αφίξεις. Οι οπαδοί μας δημιούργησαν μια καταπληκτική ατμόσφαιρα και εμείς δεν σταθήκαμε στο ύψος των περιστάσεων».

newsbeast.gr

zenith