Καπναποθήκες Ηλιού: Μια ολόκληρη περιοχή απαλλάσσεται από τον βραχνά

kapnapo

Καπναποθήκες Ηλιού: δικαίωση της λογικής
Μια ολόκληρη περιοχή απαλλάσσεται από τον βραχνά

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση ενημερωθήκαμε για την απόφαση της αρμόδιας υπηρεσίας να γίνει δεκτό το αίτημα του Δήμου Αγρινίου για την πλήρη κατεδάφιση του ερειπωμένου και επικίνδυνου για τη δημόσια υγεία κτηρίου των καπναποθηκών Ηλιού.
Η επιμονή μας ως «Συμμαχία Πολιτών» να θέτουμε ξανά και ξανά το θέμα, τόσο με δημόσιες παρεμβάσεις μας όσο και στο Δημοτικό Συμβούλιο, όπως κάναμε και πριν λίγες μέρες, έως ότου πέτυχουμε την οριστική του λύση τελικά δικαιώθηκε αποδεικνύοντας ότι όταν αγωνίζεσαι για τα δίκαια αιτήματα της κοινωνίας στο τέλος πάντα νικάς.
Με την απόφαση αυτή μπαίνει ένα τέλος στο αίσθημα ανασφάλειας με το οποίο ζούσαν οι κάτοικοι, οι επαγγελματίες και οι διερχόμενοι αλλά και στην ιδιόμορφη ομηρία όσων δραστηριοποιούνται σε αυτή την περιοχή.
Τα εύσημα ανήκουν στον Δήμαρχο Αγρινίου που δεν παράτησε το θέμα αλλά με επανειλημμένα αιτήματά του προσπάθησε για την τελική δικαίωση.
ΥΓ
Μαζί με την ανακούφιση που η περιοχή απαλλάσσεται από τον βραχνά υπάρχει και η μελαγχολία που ένα ιστορικό κτήριο αφέθηκε εντελώς στη τύχη του για δεκαετίες και κατάντησε στο ερείπιο που είναι σήμερα, άκρως επικίνδυνο για την υγεία και ασφάλεια των πολιτών.

Για τη «Συμμαχία Πολιτών»
Γιώργος Δ. Καραμητσόπουλοςgooglenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith