Ιταλία: Μητέρα σκότωσε τα δύο μωρά της γιατί την ενοχλούσε το κλάμα τους

vrefos

Η δολοφονία δύο μωρών ηλικίας τεσσάρων μηνών το κοριτσάκι και δύο μηνών το αγοράκι, συγκλονίζει την Ιταλία καθώς δολοφόνος, φέρεται να είναι ο άνθρωπος που τα έφερε στον κόσμο: Η 27χρονη μητέρα τους!

Η φρικτή υπόθεση εκτυλίχθηκε στο Μπέργκαμο με την μητέρα να συλλαμβάνεται καθώς κατηγορείται ότι προκάλεσε ασφυξία στα δύο μωρά της!

Σύμφωνα με το italy24, η έρευνα για την μητέρα ξεκίνησε μετά το θάνατο του δεύτερου μωρού, ένα χρόνο μετά το θάνατο της αδελφούλας του. Το κοριτσάκι έφυγε από τη ζωή το 2021 με την μητέρα τότε να υποστηρίζει ότι πνίγηκε με το γάλα του.

Όταν όμως ένα χρόνο μετά συνέβη ακριβώς το ίδιο με το αγοράκι, κινήθηκαν υποψίες. Αυτές, ενισχύονταν από το γεγονός ότι και στους δύο θανάτους, παρούσα ήταν μόνο η μητέρα των μωρών και ήταν η ίδια που κάλεσε τις αρχές για να αναφέρει τους θανάτους.

Η 27χρονη έχει ρίζες από την Ινδία και πήγε στην Ιταλία όταν ήταν παιδί και υιοθετήθηκε εκεί, από μια οικογένεια στο Μπεργκαμο.

Όπως μεταδίδουν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, τα στοιχεία δείχνουν ότι η γυναίκα σκότωσε τα δύο παιδιά γιατί δε μπορούσε να διαχειριστεί το παρατεταμένο κλάμα τους…

newsit.gr



googlenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith