Ισραήλ: Απειλεί η Χαμάς για εκτελέσεις ομήρων για κάθε επιδρομή στη Γάζα

hamas gunman gaza strip 2019 ap.jpg

“Δεν θα υπάρχει προειδοποίηση για τις εκτελέσεις’ δηλώνει η Χαμάς – Οι Ισραηλινές Ένοπλες Δυνάμεις ανέφεραν νωρίτερα ότι είχαν επιτεθεί σε 130 στόχους της Χαμάς

Ανατριχιαστική απειλή από την ένοπλη πτέρυγα της Χαμάς, στη σκιά των μαζικών επιδρομών της ισραηλινής αεροπορίας στη Λωρίδα της Γάζας.

zenith

«Θα αρχίσουμε να εκτελούμε έναν ισραηλινό αιχμάλωτο για κάθε νέο ισραηλινό βομβαρδισμό κατοικιών πολιτών, χωρίς προειδοποίηση» απείλησε ο εκπρόσωπος της Χαμάς Αμπού Ομπέιντα όπως αναφέρει το Reuters.

Ο εκπρόσωπος της ένοπλης πτέρυγας της Χαμάς, υποστήριξε ότι «ενεργούν σύμφωνα με τις ισλαμικές εντολές» κρατώντας τους Ισραηλινούς αιχμαλώτους ασφαλείς και αβλαβείς, και επέρριψε τις ευθύνες για την απόφαση της ισλαμιστικής οργάνωσης στους εντεινόμενους βομβαρδισμούς του Ισραήλ και τη δολοφονία αμάχων μέσα στα σπίτια τους σε αεροπορικές επιδρομές χωρίς προειδοποίηση.

Οι Ισραηλινές Ένοπλες Δυνάμεις (IDF) ανέφεραν σε ανακοίνωση που εξέδωσαν νωρίτερα ότι είχαν επιτεθεί σε 130 στόχους της Χαμάς στη Γάζα με αεροπορικές επιδρομές τις προηγούμενες τρεις ώρες.

«Κατά τη διάρκεια των τελευταίων 24 ωρών, αεροσκάφη της Πολεμικής Αεροπορίας πραγματοποιούν εκτεταμένες επιθέσεις σε όλο το μήκος και το πλάτος της Λωρίδας της Γάζας, προκαλώντας όλεθρο στους τρομοκράτες της Χαμάς», ανέφερε τότε η δήλωση του IDF.

Έκτοτε, το μπαράζ των ισραηλινών επιθέσεων στη Γάζα συνεχίζεται.

Πηγή: skai.grgooglenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith