ΗΠΑ – Λούνα Παρκ: Έμειναν κρεμασμένοι “στον αέρα” για μισή ώρα

1000 0254d8de b936 4e5a 803f 74f923c3ee18

Στιγμές αγωνίας έζησαν επισκέπτες λούνα παρκ στο Όρεγκον των ΗΠΑ καθώς κρέμονταν ανάποδα επί μισή ώρα σε ύψος 30 μέτρων.

Χρειάστηκε η παρέμβαση της Πυροσβεστικής για να διασωθούν τα 28 άτομα που είχε ανεβεί στο εν λόγω παιχνίδι.

Ένα άτομο με προβλήματα υγείας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους ανέφερε το Oaks Amusement Park, στο Πόρτλαντ, σε ανακοίνωση που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ωστόσο, δήλωσαν ότι κανείς δεν τραυματίστηκε από το περιστατικό.

Ο Κρις Ράιαν δήλωσε ότι αυτός και η σύζυγός του, που βρίσκονταν στο πάρκο για τα γενέθλιά του, ήταν έτοιμοι να ανέβουν στη βόλτα – η οποία λειτουργεί σαν εκκρεμές, με τη δυνατότητα να αιωρεί τους αναβάτες εντελώς ανάποδα – όταν είδαν ότι είχε κολλήσει.

Αποφάσισαν να απομακρυνθούν λόγω του «πόσο τρομακτική ήταν η κατάσταση».

Τελικά ανέβηκαν σε μια ρόδα λούνα παρκ και άκουσαν μια ανακοίνωση από μεγάφωνο ότι το πάρκο ήταν κλειστό και ότι ο κόσμος έπρεπε να εκκενώσει το χώρο.

Η Πυροσβεστική και Διάσωση του Πόρτλαντ δήλωσε στο X ότι οι πυροσβέστες συνεργάστηκαν με τους μηχανικούς του πάρκου Oaks Park, το οποίο άνοιξε για πρώτη φορά το 1905, για να κατεβάσουν χειροκίνητα τη ρόδα.

Το παιχνίδι λειτουργεί από το 2021 και δεν έχει σημειωθεί κανένα προηγούμενο περιστατικό, δήλωσε το πάρκο. Θα παραμείνει κλειστή μέχρι νεωτέρας.

ant1news.grgooglenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith