Ιωάννα Παλιοσπύρου: Η συγκλονιστική ανάρτηση με φωτογραφίες από τα χειρουργεία

ioanna paliospirou101022

Για πρώτη φορά η Ιωάννα Παλιοσπύρου δημοσιεύει φωτογραφίες από τις βλάβες που προκλήθηκαν στο πρόσωπό της μετά την επίθεση με το βιτριόλι που δέχθηκε πριν από 3 χρόνια από την Έφη Κακαράντζουλα.

Οι σοκαριστικές εικόνες δείχνουν το μέγεθος της βλάβης που υπέστη, ενώ εύκολα γίνεται αντιληπτός ο Γολγοθάς που είχε να διανύσει σε όλη τη διάρκεια της αποκατάστασης.

Η επιμονή της Ιωάννας όμως να πάρει πίσω τη ζωή της, καθώς και το αποτέλεσμα των γιατρών και των χειρουργών την δικαίωσαν, αφού έκαναν οτιδήποτε περνούσε από το χέρι τους για να επανορθώσουν τα βαθιά εγκαύματα και τελικά τα κατάφεραν!

Προσοχή! Σκληρές εικόνες

palaiospyrou 1

palaiospyrou 3

Με αφορμή τα τρία χρόνια από την ημέρα που άλλαξε τη ζωή της, η Ιωάννα Παλιοσπύρου προχώρησε στη συγκλονιστική ανάρτηση στο Instagram, στέλνοντας το αισιόδοξο μήνυμα πως αν κάποιος το επιθυμεί πραγματικά, μπορεί να βρει τη δύναμη να ξεπεράσει κάθε δυσκολία -μικρή ή μεγάλη- που εμφανίζεται στη ζωή, όπως έκανε η ίδια: «3 χρόνια από την επίθεση. Σώμα και ψυχή. Θεός και άνθρωπος. Καλό και κακό. Δεν ξέρω πώς, αλλά αυτή είναι η απόδειξη. Υπόσχομαι πως, για όσο ζω, κάθε χρόνο, θα βρίσκω λόγους για να το γιορτάζω. Και έχω πολλούς!».

Παράλληλα, δεν παρέλειψε να υπενθυμίσει στους ακολούθους του λογαρισμού της ότι πέρασαν κιόλας τρία χρόνια από την ημέρα της επίθεσης με το βιτριόλι, ενώ δημοσίευσε και μερικά από τα μηνύματα αγάπης, θαυμασμού και υπερηφάνειας που έλαβε από τους χρήστες του Instagram.

story287

stoey5445
«3 years. You did great. I love u. (3 χρόνια. Τα πήγες περίφημα. Σ’ αγαπώ)» έγραψε σε φωτογραφία που ανέβασε σε story με την όψη της πριν από την επίθεση, απευθυνόμενη προφανώς στον εαυτό της για τις καθημερινές μάχες που έδινε όλο αυτό το διάστημα.

protothema.grgooglenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith