Ιωάννα Μαλέσκου για τηλεόραση: Θα ήταν ψέμα να πω ότι ήταν όλα ρόδινα

maleskoy 232

Η Ιωάννα Μαλέσκου μίλησε για την κόρη της, τα συναισθήματα που έφερε η νέα κατάσταση πραγμάτων αλλά και τον χώρο της τηλεόρασης.

Ένα απόσπασμα από το επερχόμενο επεισόδιο «Μαμά-δες», στο οποίο εμφανίστηκε η παρουσιάστρια, προβλήθηκε το πρωί της Παρασκευής (23/2) στο «Happy Day».

Αρχικά, ανέφερε για τη μητρότητα: «Δεν έχω αφομοιώσει ακόμα την πληροφορία ότι έχω γίνει μητέρα, κάθε μέρα “ρουφάω” στιγμές. Δεν την έχω χορτάσει αλλά δεν νομίζω να τη χορτάσω και ποτέ αυτό το πλάσμα. Την κοιτάζω και νιώθω ότι ξαναγεννιέμαι. Νιώθω τέτοια ευτυχία, τόσο γεμάτη που δεν μπορώ να θυμηθώ πώς ήμουν πριν όταν έλεγα ότι ένιωθα χαρούμενη».

Σχετικά με τον τηλεοπτικό χώρο σχολίασε: «Η τηλεόραση είναι εξαιρετικά ανταγωνιστικός χώρος. Το διαπίστωσα πιο έντονα ερχόμενη εδώ, ακόμη κι αν εσύ έρχεσαι με διαφορετικές προθέσεις και με το σκεπτικό ότι “δεν έρχομαι να ενοχλήσω κάποιον” – όντως ποτέ δεν είχα αυτή τη διάθεση – αλλά έρχομαι να κάνω κάτι με πολλή αγάπη».

Επίσης, πρόσθεσε: «Αντικρίζεις πράγματα από ανθρώπους που πολλές φορές στεκόμενοι σε αυτό που μπορεί να έχουν φτιάξει άλλοι για σένα ως εικόνα, άρα a priori, είναι γενικώς προκατειλημμένοι πριν σε γνωρίσουν και δεν έχουν και διάθεση πολλές φορές να σε γνωρίσουν».

Τέλος, η Ιωάννα Μαλέσκου σημείωσε: «Χτίζουν κάποια τείχη και δημιουργούν κάποια αγκάθια, τα οποία όσο κι αν θέλεις να τα αποφύγεις, όσο και να ελίσσεσαι και να προστατεύεσαι ως άνθρωπος, συμβαίνουν. Θα ήταν ψέμα να σου πω ότι ήταν όλα ρόδινα και όπως τα περίμενα. Δεν ήταν όλα όπως τα περίμενα».

protothema.grgooglenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith