Ημιμαραθώνιος Αθήνας: Νικητής ο Νίκος Σταμούλης του ΓΑΣ Αγρινίου με νέο ρεκόρ διαδρομής

nikos stamoulis

Εξαιρετικός αγώνας έγινε σήμερα στον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας για το 2024, με τρεις δρομείς να τερματίζουν γρηγορότερα από το προηγούμενο ρεκόρ διαδρομής, που ήταν 1:07:45 και το είχε σημειώσει ο Παναγιώτης Καραΐσκος το 2022!

Στον αγώνα όπου έτρεξαν μερικοί από τους κορυφαίους Έλληνες δρομείς και έγινε σε νέα διαδρομή, ο Νίκος Σταμούλης πραγματοποίησε μία φοβερή εμφάνιση παίρνοντας τη νίκη με νέο ρεκόρ διαδρομής, που αποτελεί και ατομικό ρεκόρ για τον ίδιο. Ο αθλητής του ΓΑΣ Αγρινίου τερμάτισε στην πρώτη θέση με χρόνο 1:05:47, με την διαδρομή να βοηθάει όλους τους αθλητές να πραγματοποιήσουν μία γρήγορη κούρσα.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Στην δεύτερη θέση τερμάτισε ο Παναγιώτης Καραΐσκος, που μετά από πέντε συνεχόμενες νίκες παραδίδει τα… σκήπτρα στο Νίκο Σταμούλη, με τον αθλητή του Ηρακλή όμως να δείχνει ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση σημειώνοντας νέο ατομικό ρεκόρ με 1:06:35.

Τρίτος τερμάτισε ο επίσης εξαιρετικός Κωνσταντίνος Σταμούλης, με το βάθρο να εξελίσσεται σε… οικογενειακή υπόθεση αφού ο αδερφός του πήρε την πρωτιά. Ο Κωνσταντίνος τερμάτισε σε 1:06:47, κλείνοντας το βάθρο. Στην τέταρτη θέση τερμάτισε ο Χαράλαμπος Πιτσώλης με 1:07:46, ενώ την πρώτη πεντάδα έκλεισε ο Γιώργος Μενής με 1:08:10.

πηγή: runbeat.grgooglenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith