Ηλικιωμένη αγρότισσα δώρισε ασθενοφόρο στο ΕΚΑΒ Μεσολογγίου

dorea asthenoforo nosokomeio 2023 31

Από το υστέρημά της δώρισε στο ΕΚΑΒ Μεσολογγίου ένα ασθενοφόρο η κα Αθηνά Παπαχρήστου, το οποίο παραλήφθηκε σήμερα παρουσία του Προέδρου του ΕΚΑΒ Νίκου Παπαευσταθίου, αξίας 65.000 ευρώ.

Πρόκειται για ένα καινούργιο όχημα που «λύνει τα χέρια» στο ΕΚΑΒ Μεσολογγίου καθώς προορίζεται να μετατραπεί σε μονάδα για την διακομιδή διασωληνωμένων περιστατικών.

Παρόντες στην εκδήλωση παραλαβής του ασθενοφόρου ήταν και η Επιμελήτρια του ΕΚΑΒ Πάτρας Αγγελική Κανελλοπούλου, ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης, η Διοικήτρια του νοσοκομείου Μεσολογγίου Ελένη Φιλιπποπούλου, ο Δήμαρχος Μεσολογγίου Κώστας Λύρος, εργαζόμενοι του νοσοκομείου καθώς και οι διασώστες του ΕΚΑΒ Μεσολογγίου.
94844e2061afa20692d7d4961753b7b4 xl
Η ενέργεια αυτή μιας γυναίκας που θέλησε να βοηθήσει τον τομέα υγείας, είναι παράδειγμα προς μίμηση, καθώς ο τομέας ΕΚΑΒ του Μεσολογγίου αντιμετώπιζε προβλήματα από την έλλειψη αξιόπιστων οχημάτων.

Με την παραχώρηση ενός ακόμη μεταχειρισμένου ασθενοφόρου από την Πάτρα που θα μεταφέρει τους ασθενείς που παίρνουν εξιτήριο, τα πράγματα βελτιώνονται.
dorea asthenoforo nosokomeio 2023 35

Φωτορεπορτάζ Δημήτρης Κουφός
aixmi-news.grgooglenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith