Ηλεία: Ταυτοποιήθηκε η σορός από τον Αλφείο – Ανήκει στον 45χρονο αγνοούμενο από τις πλημμύρες

ileia ix

Η σορός που ανασύρθηκε λίγες εβδομάδες νωρίτερα από το φράγμα Φλόκα, στον Αλφειό ποταμό στην Ηλεία ανήκει στον άτυχο άνδρα, όπως έδειξαν τα αποτελέσματα της εξέτασης DNA.

Τραγικό τέλος στην υπόθεση της εξαφάνισης του 45χρονου οδηγού, ο οποίος παρασύρθηκε μαζί με την σύντροφό του από νερά χειμάρρου το βράδυ της 15ης Ιανουαρίου, όταν προσπαθούσαν να διασχίσουν το γεφύρι στην είσοδο του Πλουτοχωρίου.

Η σορός που ανασύρθηκε λίγες εβδομάδες νωρίτερα από το φράγμα Φλόκα, στον Αλφειό ποταμό ταυτοποιήθηκε και ανήκει στον άτυχο άνδρα, όπως έδειξαν τα αποτελέσματα της εξέτασης DNA.

Ο 45χρονος βραδινές ώρες στις 15 Ιανουαρίου προσπαθούσαν με το ΙΧ αυτοκίνητό τους να διασχίσουν το γεφύρι στην είσοδο του Πλουτοχωρίου και παρασύρθηκαν από τα νερά χειμάρρου, καθώς σε εξέλιξη ήταν ισχυρή κακοκαιρία.

Η σύντροφός του εντοπίστηκε νεκρή, ωστόσο τα ίχνη του άνδρα αγνοούνταν για πάνω από ένα μήνα, παρά το γεγονός ότι εντοπίστηκε και το αυτοκίνητο, το οποίο ο 45χρονος οδηγούσε το μοιραίο βράδυ.

Δυστυχώς 46 ημέρες μετά την εξαφάνισή του γράφτηκε ο τραγικός επίλογος στην υπόθεση της εξαφάνισής του, βυθίζοντας την οικογένειά του στο πένθος.

newsbomb.grgooglenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith