Ικαριώτικο γλέντι ξεσήκωσε το Αγρίνιο

unnamed (71)

Το Σάββατο 8 Ιουνίου 2024, η γέφυρα Αχελώου στο Αγρίνιο μετατράπηκε σε ένα αυθεντικό Ικαριώτικο πανηγύρι, με πρωταγωνιστές τον Νίκο Φάκαρο και τους Musicaroi. Η εκρηκτική ατμόσφαιρα και η απαράμιλλη ενέργεια της Ικαριώτικης μουσικής παράδοσης ξεσήκωσαν το πλήθος που είχε συγκεντρωθεί για να διασκεδάσει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Οι Musicaroi, η ορχήστρα που δημιουργήθηκε το 2002 στην Ικαρία από μια παρέα φίλων με πάθος για την τοπική μουσική κληρονομιά, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να μεταφέρουν το αυθεντικό Ικαριώτικο γλέντι σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Με τον Νίκο Φάκαρο στο βιολί, τη Ραφαέλλα Ευαγγελοπούλου στο τραγούδι, τον Δημήτρη Μωραΐτη στην κιθάρα και το τραγούδι, τον Δημήτρη Ρέντα στο λαούτο και το τραγούδι, και τον Αποστόλη Κυπραίο στα κρουστά και το τραγούδι, η ορχήστρα μάγεψε το κοινό με τις μελωδίες και τους ρυθμούς της.

zenith

Η βραδιά ήταν γεμάτη χορό, τραγούδι και κέφι, με τους παρευρισκόμενους να απολαμβάνουν την αυθεντική Ικαριώτικη εμπειρία. Το γλέντι στη γέφυρα Αχελώου αποτέλεσε μια ξεχωριστή στιγμή για την πόλη του Αγρινίου, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά τη δύναμη της μουσικής να ενώνει τους ανθρώπους και να δημιουργεί αξέχαστες αναμνήσεις.

Greek Village Lifegooglenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith