Ιεροκλής Μιχαηλίδης: Ο Κασσελάκης δεν έχει σχέση με την Αριστερά

Ιεροκλης Μιχαηλιδης

«Τραμπικό φαινόμενο» που «λαϊκίζει επικίνδυνα» χαρακτήρισε ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης τον Στέφανο Κασσελάκη σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Alpha Κύπρου.

«Φοβάμαι ότι θα τα καταφέρει. Θεωρώ ότι πολιτικά είναι αλλού, δεν έχει καμία σχέση με την Αριστερά. Είναι τραμπικό φαινόμενο ο Κασσελάκης, οι απόψεις του είναι αυτής της σχολής. Νομίζω ότι θα πάει καλύτερα, γιατί δεν τον υπολόγισαν τόσο καλά, θεώρησανε πως ήταν γραφική περίπτωση, όλοι μας, γιατί έγιναν πράγματα που ήταν στα όρια της φαιδρότητας, πολιτικά εννοώ. Μπορεί να αποβεί και επικίνδυνος για τους αντιπαλους τους» είπε αρχικά.

zenith

«Είναι τραμπικό φαινόμενο ο Κασσελάκης, οι αποψεις του είναι αυτής της σχολής. Έχει έναν λαϊκισμό που είναι… Ούτως ή άλλως ο ΣΥΡΙΖΑ λαΐκιζε φοβερά, είχε έναν καταστροφικό λαϊκισμό. Εγώ, προερχόμενος από τον χώρο της Αριστεράς στα νιάτα μου, δεν μου άρεσε αυτός ο λαϊκισμός, ήταν καταστροφικός, αλλά εδώ μιλάμε για άλλου είδους λαϊκισμό» πρόσθεσε στη συνέντευξή του, σχολιάζοντας τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Δείτε εδώ ολόκληρη τη συνέντευξη (οι δηλώσεις για Κασσελάκη από το το 43:00 ως το 45:00)

ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ: Τάσος Τρύφωνος & Ιεροκλής Μιχαηλίδης

«Θα αποδειχτεί στον χρόνο, αν είναι έτσι τα πράγματα» είπε ο Μιχαηλίδης όταν ερωτήθηκε να σχολιάσει την «καθαρότητα» του Κασσελάκη, ενώ χαρακτήρισε «τρομακτικά» όσα είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ για τη βάφτισή του, κατά την επίσκεψή του στις Ηνωμένες Πολιτείες.

protothema.grgooglenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith