Η παράσταση «Μιλώ για σένα, Πατρίδα» από το ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου στον αύλειο χώρο του Μουσείου Κατράκη

20220715 ΝΥΧΤΕΣ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης και ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Τουρισμού, Νικόλαος Κοροβέσης, προσκαλούν τους πολίτες στη θεατρική παράσταση του ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου «Μιλώ για σένα, Πατρίδα», που θα φιλοξενηθεί στο Μουσείο Κατράκη, υπό την αιγίδα του Δήμου Ι.Π Μεσολογγίου.
Η θεατρική παράσταση είναι αφιερωμένη στη μνήμη της Μικρασιατικής Καταστροφής του 1922 και αποτελεί μία προσπάθεια σύνδεσης των δράσεων του Μουσείου Κατράκη με το κτίριο Χρυσόγελου προκειμένου να αναδειχθεί το Μουσείο Κατράκη ως χώρος ενεργού πολιτισμού και ποικίλων πολιτιστικών δραστηριοτήτων.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα στις 18 Ιουλίου του 2022 και ώρα 21:00 στον αύλειο χώρο του Μουσείου, στο Αιτωλικό. Η είσοδος είναι ελεύθερη.
ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ «ΝΥΧΤΕΣ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ ΣΤΟ ΝΕΡΟ»
Εξάλλου, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας / Τομέας Πολιτισμού, υπό την αιγίδα του Δήμου Ι.Π Μεσολογγίου, είχε τη χαρά να φιλοξενήσει στην περιοχή Δασάκι, στο λιμάνι της Ι.Π Μεσολογγίου, την Τετάρτη 13 Ιουλίου του 2022 τη μουσική παράσταση με τίτλο «Νύχτες Φεγγαριού στο νερό» με τους εξαιρετικά ταλαντούχους καλλιτέχνες, Αλέξανδρο Μποτίνη (στο τσέλο) και Ευαγγελία Κιοσόγλου (στην άρπα).
Η εκδήλωση έτυχε εξαιρετικής απήχησης στο κοινό, καθώς πλήθος κόσμου παρακολούθησε τη μουσική παράσταση, αποσπώντας εξαιρετικές κριτικές και ιδιαίτερα θετικά σχόλια, αφού οι μελωδίες, που είχαν την τύχη να απολαύσουν οι ακροατές, σε συνδυασμό με το μοναδικό φυσικό περιβάλλον της λιμνοθάλασσας και την εμφάνιση της πανσελήνου δημιούργησαν ένα θέαμα και ακρόαμα υψηλού επιπέδου, άρρηκτα συνυφασμένο με το ιδιαίτερο «χρώμα» της τοποθεσίας.
Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και ο Τομέας Πολιτισμού θα ήθελε να ευχαριστήσει από καρδιάς το κοινό για την απήχηση και την στήριξη που επεφύλαξε στην εκδήλωση αυτή και υπόσχεται μια ακόμα πιο ενδιαφέρουσα συνέχεια.googlenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith