Η Μαντόνα κοινοποίησε στο Instagram τη viral εικόνα της ΕΜΑΚ

emak 1.jpg

Ηdigital art εικόνα που έχει γίνει viral στα social media και αποτυπώνει με τον πλέον γλαφυρό τρόπο, τον πόνο, την απώλεια και την τραγωδία, που προκάλεσε ο φονικός σεισμός στην Τουρκία, αποτελεί δημιουργία του υποστράτηγου ε.α. του Πυροσβεστικού Σώματος Παναγιώτη Κοτρίδη, τέως Περιφερειακού Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ν. Αιγαίου.

Η εικόνα συγκίνησε χιλιάδες ανθρώπους, με έναν εξ αυτών να φαίνεται πως είναι η βασίλισσα της pop, Μαντόνα, η οποία την κοινοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, που μετρά πάνω από 19 εκατ. ακολούθους.

H διάσημη τραγουδίστρια, συνόδευσε την ανάρτηση της με την εξής λεζάντα: «Όλοι μιλούν για την αγάπη την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Ας στείλουμε όλη μας την αγάπη και τη θεραπευτική ενέργεια στην Τουρκία και τη Συρία, που έχουν υποφέρει από μεγάλες καταστροφές και απώλειες, εξαιτίας αυτού του τεράστιου σεισμού. 33.181 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους. Τόσοι πολλοί έχουν χάσει τα σπίτια τους, τις δουλειές τους, για να μην αναφερθούμε στα αγαπημένα τους πρόσωπα. Ολόκληρες πόλεις έχουν ”σβηστεί”. Είναι σπαρακτικό».

Πηγή: skai.gr

zenith