Η Μαίρη Χρονοπούλου μετά την περιπέτεια της υγείας της στέλνει χριστουγεννιάτικες ευχές

xronopoulou

Η Μαίρη Χρονοπούλου, μετά την περιπέτεια της υγείας της, καθώς πριν από λίγες ημέρες εισήχθη στο νοσοκομείο προκαλώντας ανησυχία στους φίλους της, γνωστοποίησε με ένα βίντεο πως είναι καλά, ενώ έστειλε και χριστουγεννιάτικες ευχές στους θαυμαστές της.

Πιο συγκεκριμένα η δημοφιλής ηθοποιός που μεσουράνησε τη χρυσή εποχή του ελληνικού κινηματογράφου, βρέθηκε στο νοσοκομείο για μία προγραμματισμένη επέμβαση στις καρωτίδες, η οποία και πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου.

Εξαιτίας όμως της προχωρημένης ηλικίας της, αλλά και της επιβαρυμένης υγείας της, οι γιατροί ήταν σε επιφυλακή. Στο πλευρό της βρισκόταν από την πρώτη στιγμή ο στενός της φίλος και συνεργάτης, Θωμάς Χούντας, τον όποιο η ίδια είχε χαρακτηρίσει, φύλακα – άγγελό της.

Η Μαίρη Χρονοπούλου πραγματοποίησε την πρώτη της έξοδο μόλις εχθές και συναντήθηκε με την Τέτα Καμπουρέλη, η οποία μοιράστηκε με το κοινό της ένα βίντεο. Όπως ακούγεται στο βίντεο που αναρτήθηκε στο Instagram η ηθοποιός εύχεται στους διαδικτυακούς της φίλους «Καλές γιορτές, με υγεία, ευτυχία και έρωτα».

Δείτε το βίντεο

protothema.gr

zenith