Η Γη της Ελιάς: Πώς αντιδρά η Βασιλική όταν μαθαίνει ότι έχει αδελφή

elias1

Η Γη της Ελιάς spoiler: Οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές τις επόμενες εβδομάδες στη σειρά του MEGA

Συνεχίζει να «χτυπά» 20άρια στην prime time και όχι άδικα, καθώς η σκηνοθετική και σεναριακή ομάδα της σειράς κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον. «Η Γη της Ελιάς» του MEGA ετοιμάζει πολλές ανατροπές στο φανατικό κοινό τις επόμενες εβδομάδες.

Η Αριάδνη έρχεται στη Μάνη και η Αρετή πασχίζει να μάθει πληροφορίες για εκείνη, ενώ η Ασπασία επιμένει πως είναι απλά κόρη ενός φίλου του Στάθη. Παράλληλα, η Βασιλική καλεί σε τραπέζι τον Στάθη με τη Αριάδνη και ο Παρασκευάς προσπαθεί να καταλάβει αν υπάρχει κάτι ερωτικό ανάμεσά τους, ενώ παράλληλα δείχνει τεράστιο ενδιαφέρον προς τη νεαρή κοπέλα.

Σε μία τυχαία συνάντηση, η Αρετή βρίζει την Αριάδνη καταμεσής του δρόμου κι εκείνη της αποκαλύπτει το μεγάλο μυστικό της. Η Αρετή μένει άναυδη με την αποκάλυψη. Μεταφέρει το νέο στη Βασιλική η οποία τα χάνει όταν συνειδητοποιεί πως εκείνη και η Αριάδνη είναι αδελφές.

Την ίδια ώρα, η Αρετή πηγαίνει να προλάβει τα νέα στην Ιουλία, η οποία όμως την αιφνιδιάζει αποκαλύπτοντάς της την αλήθεια. Οι Βρεττάκοι συγκλονίζονται από την αποκάλυψη για την Αριάδνη, αλλά βλέποντας την άσχημη ψυχολογική κατάσταση της Ιουλίας, αποφασίζουν να της συμπαρασταθούν. Η Αρετή, από την άλλη, δεν μπορεί να αποδεχθεί αυτό το νέο και διαδίδει σε όλο το χωριό ότι έπεσε θύμα του Στάθη και όλα αυτά τα χρόνια την κορόιδευε πίσω από την πλάτη της. Η Αριάδνη επιδιώκει να συναντηθεί με τη Βασιλική, αλλά εκείνη της ξεκαθαρίζει πως δεν τρέφει κανενός είδους συναίσθημα απέναντί της.

Ο Δημοσθένης καλεί στο σπίτι τον Στάθη με την Αριάδνη για να τους κάνει το τραπέζι και η Ασπασία αισθάνεται αμηχανία. Ο Ισίδωρος κάνει κουβέντα στον Στάθη για την Αριάδνη και του δείχνει τις πραγματικές του προθέσεις. Αργότερα, η Αριάδνη πηγαίνει στην ταβέρνα και ο Χρήστος τής ανακοινώνει ότι την προσλαμβάνει, ενώ πάντα ανάμεσά τους υποβόσκει αμοιβαία έλξη.

newsbomb.grgooglenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith