Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου «καίει» και για τρίτη γυναίκα τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη

survivor643 768x434

“Μπράβο ταπεραμέντο, μπράβο σεξουαλικότητα” υπογράμμισε η παίκτρια του Survivor All Star.

Μήλον της έριδος στο Survivor All Star φαίνεται πως αποτελεί πια ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης μιας και στο νέο επεισόδιο, που ήρθε τη νύχτα της Κυριακής στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσω του ΣΚΑΪ, τόσο η Ελευθερία Ελευθερίου όσο και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου εστίασαν στα… προσωπικά του.

Έτσι, ολοκληρώνοντας ένα άδειασμα άνευ προηγουμένου, η γοητευτική τραγουδίστρια και νέα παίκτρια της κόκκινης ομάδας υπογράμμισε πως «έχουν ακουστεί και διάφορα, τελοσπάντων, ότι… αυτό με κάποιες κοπέλες και, και, και για το οποίο τώρα, επειδή με φόρτωσε εμένα ο Μάριος με όλα τα περιστατικά που έχει κάνει σήμερα και τη στάση απέναντι μου, τον ρωτάω. «Εγώ ξέρω και για αυτό, ισχύει;» και εν μέρει μου το παραδέχθηκε ότι ισχύει. «Καλά θα βγουν στη φόρα όλα τα τέτοια μου από τα 16 μου;». Δεν έχει να κάνει όμως με τα 16 σου αλλά με κάποια κορίτσια που ήταν στο Survivor τα οποία και τα έχω μάθει από όλους αυτούς το καλοπροαίρετους όταν είχε γίνει το περιστατικό».

Αμέσως μετά, λοιπόν, σκυτάλη πήρε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου για να «κάψει» τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη μιλώντας απευθείας στην κάμερα του Survivor All Star. «Έλα Χριστέ και Παναγία μου, μας βγήκε ο Μάριος Πρίαμος… Μάνθος Φουστάνος! Πιατάκι, πιατάκι θα πηγαίνω από αύριο στη ζούγκλα να μη μου έρθει από πουθενά! Και με την Καρολίνα και με την (μπιπ) και με την Ελευθερία! Μπράβο ταπεραμέντο, μπράβο σεξουαλικότητα! Τι να πω Παναγία μου. Παίρνω το πιατάκι μου και φεύγω»

zappit.gr

zenith