Η Ένωση Aστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας συγχαίρει τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών

enosh

Η Ένωσή μας με αίσθημα υπερηφάνειας, εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, καθόσον μετά από μεθοδικότητα, επιμονή, πολλές ώρες εργασίας που διήρκησαν το τελευταίο εξάμηνο, αξιοποιώντας κατάλληλα και συνδυαστικά στοιχεία, κατάφεραν την εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης που διακινούσε ποσότητες ναρκωτικών ουσιών και ειδικότερα ηρωίνης και κοκαΐνης.
Συγκεκριμένα, σε οργανωμένη επιχείρηση του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών/Υ.Α. Αγρινίου με τη συνδρομή της Ο.Π.Κ.Ε./Υ.Α. Αγρινίου και του Τμήματος Ασφαλείας Αγρινίου/Υ.Α. Αγρινίου, συνελήφθησαν οχτώ (8) μέλη της εγκληματικής οργάνωσης, οι οποίοι οδηγήθηκαν ενώπιον της δικαιοσύνης και κρίθηκαν και οι οχτώ προσωρινά κρατούμενοι. Σε έρευνες που ακολούθησαν στις οικίες, στις αποθήκες, σε ελαιώνες και δενδροκαλλιέργειες, καθώς και αύλακες αποστράγγισης υδάτων, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατάσχεσαν συνολικά :
• ηρωίνη συνολικού βάρους -144,6- γραμμαρίων,
• κοκαΐνη συνολικού βάρους -195,3- γραμμαρίων,
• δύο δενδρύλλια κάνναβης,
• δύο ζυγαριές ακριβείας,
• τέσσερα οχήματα,
• (8.365) ευρώ.
Η συνολική αξία των ποσοτήτων ναρκωτικών, που διακινήθηκαν από την εγκληματική οργάνωση εκτιμάται ότι απέφερε στα μέλη της, παράνομο περιουσιακό όφελος, συνολικού ύψους 100.000 ευρώ.
Οι αστυνομικοί της Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υ.Α. Αγρινίου, επιδεικνύοντας διαχρονικά υψηλό επαγγελματισμό και φιλότιμο, κατάφεραν ένα καίριο πλήγμα στην διακίνηση των ναρκωτικών και έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας, γεγονός που μας γεμίζει συναισθήματα υπερηφάνειας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος
ΜΑΥΡΑΓΑΝΗΣ Χρήστος Ο Γενικός Γραμματέας
ΔΙΩΤΗΣ Νικόλαοςgooglenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith