Η αστυνομία για την καταδίωξη αυτοκινήτου στην παλιά εθνική οδό Μεσολογγίου – Αντιρρίου

peripoiliko

Συνελήφθησαν, χθες το βράδυ, στο Αντίρριο, από αστυνομικούς της ΟΕΠΤΑ του Τμήματος Τροχαίας Μεσολογγίου, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπακτίας και της ομάδας ΔΙΑΣ της ιδίας Υπηρεσίας, δυο άνδρες (ημεδαπός – αλλοδαπός), διότι διέρρηξαν οικία ημεδαπής σε περιοχή του Αιτωλικού και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ και κοσμήματα (χρυσά δαχτυλίδια, βραχιόλια, σκουλαρίκια, χρυσές καδένες, χρυσές καρφίτσες κ.α.).

Στο πλαίσιο αναζητήσεων οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπακτίας εντόπισαν τους δυο άνδρες να κινούνται με όχημα και επιχείρησαν να τους ακινητοποιήσουν για έλεγχο, χωρίς αυτοί να συμμορφωθούν στις υποδείξεις των αστυνομικών.

Οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν το όχημα στο Αντίρριο, όπου ο αλλοδαπός άνδρας εξήλθε του οχήματος, τράπηκε σε φυγή πεζός και στη συνέχεια συνελήφθη από αστυνομικούς της ΟΕΠΤΑ του Τμήματος Τροχαίας Μεσολογγίου έπειτα από πεζή καταδίωξη.

Σε έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στο όχημα βρήκαν και κατέσχεσαν τα κλεμμένα κοσμήματα, τα οποία θα αποδοθούν στην νόμιμη κάτοχό τους.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου.

Την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αιτωλικού.googlenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith