Η αποτελεσματική αντίδρασή της Ε.Ο.Ε.Δ Μεσολογγίου στη διάσωση της Τιτίκας Καρανίκα

omada ereynas diasoshs i p mesologgiou2

Η Εθελοντική Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης (Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου) φέρνει ελπίδα με την απευθείας και αποτελεσματική αντίδρασή της για τη διάσωση της κ. Τιτίκας Καρανίκα.

Άμεσα και αποτελεσματικά αντέδρασε η Εθελοντική Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης στον εντοπισμό και τη διάσωση της κ. Τιτίκας Καρανίκα, που παρέμενε αγνοούμενη για πολλές ώρες.

Η κ. Καρανίκα, η οποία χάθηκε νωρίς το απόγευμα στην περιοχή του Μεσολογγίου, αναζητούνταν με αγωνία από τους συγγενείς και τις αρμόδιες αρχές. Στην υπόθεση συνέδραμε η Εθελοντική Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης, με άμεση αποτελεσματικότητα και άψογη επαγγελματική προσέγγιση.

Οι εθελοντές της Ομάδας πραγματοποίησαν έρευνες στην περιοχή, ακολουθώντας κάθε ίχνος και προσπαθώντας να εντοπίσουν την αγνοούμενη κυρία. Μετά από αρκετές ώρες, η κ. Καρανίκα εντοπίστηκε και της προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες με εξαιρετική προσοχή και συνεπή παρέμβαση.

Ακολούθως, η κα Καρανίκα μεταφέρθηκε άμεσα στο Γενικό Νοσοκομείο Μεσολογγίου, όπου δέχθηκε την απαραίτητη ιατρική φροντίδα. Οι γιατροί ανέλαβαν την περαιτέρω εξέταση και παρακολούθηση της υγείας της κ. Καρανίκας, εξασφαλίζοντας έτσι την απόλυτη επιστροφή στην καλή της κατάσταση.
photo 2024 01 15 20 10 31
Η Εθελοντική Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης κατέδειξε για ακόμη μία φορά την αφοσίωσή της και την αξία των εθελοντικών προσπαθειών στην προστασία και ανθρωπιστική βοήθεια προς τον συνάνθρωπο. Εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας προς όλα τα μέλη της ομάδας για το ανυποχώρητο έργο τους που οδήγησε στη διάσωση της κ. Τιτίκας Καρανίκα.

Η Εθελοντική Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης αποτελεί ένα φωτεινό παράδειγμα συνεργασίας και αλληλεγγύης για την κοινότητα μας. Οι προσπάθειές της θα συνεχιστούν, πάντα έτοιμες να δώσουν την απαραίτητη στήριξη και βοήθεια σε κάθε πολίτη που τυχόν αντιμετωπίζει ανάγκη.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την Εθελοντική Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης.

Για την Εθελοντική Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης

Διονύσης Τσιρόγλου
Αρχηγός Ε.Ο.Ε.Δ.

Γεώργιος Φίλιππας
Υπ. Δημοσίων Σχέσεων
photo 2024 01 15 20 10 18googlenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith