Η Αντιπεριφερειάρχης Γεωργία Ντάτσικα στην ημερίδα της ΠΟΣΓΚΑμεΑ

20240603 ΝΤΑΤΣΙΚΑ ΠΟΣΚΑμεΑ

Στην ημερίδα της ΠΟΣΓΚ ΑμεΑ, με θέμα: «ΜΑΖΙ με τα παιδιά μας, ΓΙΑ τα παιδιά μας: Κατανοούμε το Παρόν – Πορευόμαστε στο Μέλλον», συμμετείχε και μίλησε η Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Πολιτικής και Οικογένειας, Γεωργία Ντάτσικα, με συντονιστή τον Πρόεδρο της ΠΟΣΓΚ ΑμεΑ, Ιωάννη Μοσχολιό, τη συμμετοχή του Αντώνη Χαροκόπου -Πρόεδρου Περιφερειακής Ομοσπονδίας Ατόμων Δυτικής Ελλάδας & Νοτίων Ιονίων Νήσων και εκπροσώπων δομών.
Στην ομιλία της, η Αντιπεριφερειάρχης τόνισε την αναγκαιότητα της στήριξης των παιδιών και των οικογενειών τους μέσα από συνεκτικές και ολοκληρωμένες κοινωνικές πολιτικές. Αναφέρθηκε στη σημασία της κατανόησης των σύγχρονων προκλήσεων που αντιμετωπίζουν οι οικογένειες, όπως οι οικονομικές δυσκολίες, η ψυχική υγεία και η κοινωνική ενσωμάτωση. Επιπλέον, επισήμανε τις ενέργειες της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας από την αρχή ανάληψης των καθηκόντων του Περιφερειάρχη μας Νεκτάριου Φαρμάκη για την ενίσχυση των υπηρεσιών υποστήριξης παιδιών και οικογενειών, καθώς και τη σημασία της διαρκούς συνεργασίας με φορείς και οργανώσεις όπως η ΠΟΣΓΚ ΑμεΑ.
Η κ. Ντάτσικα υπογράμμισε τη δέσμευση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας να συνεχίσει να εργάζεται για την υλοποίηση προγραμμάτων και δράσεων σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία Δυτικής Ελλάδας και Νοτίων Ιονίων Νήσων που στοχεύουν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των παιδιών και των οικογενειών τους. Ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είμαστε εδώ για να ακούσουμε, να κατανοήσουμε και να προχωρήσουμε μαζί, χτίζοντας ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας».

zenith


googlenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith