Η ALUXAL Καραχάλιος ευχαριστεί την Πυροσβεστική Αγρινίου για την άσκηση στις εγκαταστάσεις της

aluxal

Ο Πρόεδρος της «ALUXALΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ ΑΒΕΕ» Δημήτριος Καραχάλιος και ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας Μιχαήλ Καραχάλιος, θα ήθελαν να ευχαριστήσουν την Πυροσβεστική Υπηρεσία Αγρινίου, καθώς και την προϊσταμένη της Πολιτικής Προστασίας Αγρινίου κα Καπέρδα Θεοδώρα, την ΕΛΑΣ, το ΕΚΑΒ, τη ΔΕΔΔΗΕ και την ΑΣΕΕΔ που διεξήγαγαν άσκηση ετοιμότητας για την αντιμετώπιση αστικής πυρκαγιάς με κωδική ονομασία «ΗΦΑΙΣΤΟΣ 22» στον προαύλιο χώρο της εταιρείας.

Η άσκηση είχε σαν στόχο:
• Την εκπαίδευση του προσωπικού της Π.Υ. Αγρινίου αλλά και του προσωπικού της επιχείρησης για την έγκαιρη αντιμετώπιση ενός συμβάντος πυρκαγιάς στο χώρο της Εταιρίας.
• Την διαπίστωση της καλής λειτουργίας και των δυνατοτήτων του εξοπλισμού της Π.Υ όπως και των πυροσβεστικών μέσων της επιχείρησης.
• Την αποτελεσματική συνεργασία του προσωπικού της Π.Υ με το προσωπικό της επιχείρησης αλλά και με άλλες εμπλεκόμενες Υπηρεσίες σε συνθήκες συμβάντος.
• Και τέλος, την εξακρίβωση των ελλείψεων, αδυναμιών, δυσκολιών και δυσλειτουργιών και η αντιμετώπισή τους για την περίπτωση πραγματικού συμβάντος.

Προκειμένου να ολοκληρωθεί επιτυχώς η άσκηση, έγιναν όλες οι απαραίτητες ενέργειες προηγουμένως όπως για παράδειγμα η άμεση ενημέρωση του προσωπικού της εταιρίας για το συμβάν ώστε να απομακρυνθούν εγκαίρως.

Ήταν μια πρωτόγνωρη εμπειρία, αφήνοντας το προσωπικό ενθουσιασμένο μεν αλλά και έτοιμο για να αντιμετωπίσουν ψύχραιμα την όποια δυσκολία σε περίπτωση ενός πραγματικού συμβάντος.
img 4639googlenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith