Η Αγροτική Περιφερειακή Έκθεση Αιτω/νίας στο Κεφαλόβρυσο στις 7 – 9 Ιουνίου

kefalo

Η μεγάλη Αγροτική Περιφερειακή Έκθεση Αιτωλοακαρνανίας θα πραγματοποιηθεί για δεύτερη φορά στις 7, 8 και 9 Ιουνίου 2024 στο Κεφαλόβρυσο Αιτωλικού.

Στην έκθεση συμμετέχουν επιχειρήσεις αγροτικών προϊόντων υψηλής ποιότητας καθώς και εταιρίες αγροτικών μηχανημάτων προκειμένου να δοθεί η ευκαιρία στο εμπορικό και καταναλωτικό κοινό, να γνωρίσει, να δοκιμάσει και να εμπιστευτεί τα ιδιαίτερα προϊόντα.

zenith

Η έκθεση αναμένεται να καταρρίψει το ρεκόρ κοσμοσυρροής της προηγούμενης διοργάνωσης καθώς θα την επισκεφθούν χιλιάδες καταναλωτές και φίλοι της γεύσης αλλά και εξειδικευμένο εμπορικό κοινό καθώς και χιλιάδες αγρότες από όλη τη Δυτική Ελλάδα.

Οι καταναλωτές θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να δοκιμάσουν ποιοτικά προϊόντα όπως Γαλακτοκομικά Προϊόντα, εξαιρετικά Παρθένα Ελαιόλαδα, Μελισσοκομικά Προϊόντα, Ζυμαρικά, Κρασιά, Ποτά, Σοκολάτες, Βιολογικά Προϊόντα, Αρωματικά Φυτά, Ελληνικοί Ξηροί Καρποί, Καλλωπιστικά Φυτά, Παστέλια, σπάνια προϊόντα καθώς και αγροτικό εξοπλισμό και αγροτικά μηχανήματα.

Το Φεστιβάλ επιμερίζεται σε 3 μεγάλες θεματικές ενότητες.

Γαστρονομία: Θα εξερευνήσουμε το ανάγλυφο των γεύσεων και θα πλουτίσουμε σε γαστριμαργικές εμπειρίες. Χαρακτηριστικά πιάτα της Αιτωλικής γης αλλά και συνολικότερα της μεσογειακής κουζίνας. Άπειρες προτάσεις γαστρονομικού ενδιαφέροντος, για να γευτούν οι επισκέπτες με όλους τους δυνατούς τρόπους.

Εκδηλώσεις με παραγωγούς από όλη την Δυτική Ελλάδα και παρουσιάσεις εξοπλισμού: Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, ειδικοί αλλά και λάτρεις της αγροτικής γης, θα μοιραστούν μαζί μας προϊόντα, τεχνικές και όλες τις τελευταίες εξελίξεις στον εξοπλιστικό τομέα.

Ενημερωτική Παρουσίαση για την ιδιαιτερότητα των προϊόντων Δυτικής Ελλάδας: Με πόσους τρόπους μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε; Με διάφορες προτάσεις γαστρονομικού και όχι μόνο ενδιαφέροντος, θα επιχειρήσουμε να φέρουμε τα προϊόντα της Δ. Ελλάδας, πιο κοντά στους επισκέπτες με όλους τους δυνατούς τρόπους.

Πάνω από 150 νέοι & νέες παραγωγοί, με 300 νέους κωδικούς, καινοτόμων προϊόντων θα παρουσιαστούν το τριήμερο στην αγροτική περιφερειακή έκθεση.

Στις 7, 8 και 9 Ιουνίου 2024, το Κεφαλόβρυσο Αιτωλικού υποδέχεται την Ελλάδα!

Σε ένα υπερθέαμα Γαστρονομίας παρουσιάζουμε την Ελλάδα και τις μυστικές της συνταγές!

Σας περιμένουμε όλους!

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ

Παρασκευή 07/06/24 16:00-21:00

Σάββατο 08/06/24 10:00-21:00

Κυριακή 09/06/24 10:00-21:00

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

κα Παυλονικολάου Αφροδίτη, Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Αιτωλοακαρνανίας στα 2631361275,agrotiki.ekthesi.aitol@gmail.com και 2103610265, 2103622205 και 6981313209 ή μέσω email στο info@edpa.gr.

Ακολουθεί ενημερωτική επιστολή επιχειρήσεων

Θέμα: «Συμμετοχή στην Περιφερειακή Έκθεση Δυτικής Ελλάδας»

Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε σχετικά με την πραγματοποίηση της 2ης Περιφερειακής Έκθεσης Δυτικής Ελλάδας, που διοργανώνεται στις 7, 8 και 9 Ιουνίου 2024 στο Κεφαλόβρυσο Αιτωλικού.

Στην Έκθεση συμμετέχουν επιχειρήσεις Αγροτικών Προϊόντων Υψηλής Ποιότητας και Μηχανημάτων, στην οποία και σας καλούμε να συμμετάσχετε προκειμένου να δώσετε την ευκαιρία στο εμπορικό και καταναλωτικό κοινό, να γνωρίσει και να εμπιστευτεί τα προϊόντα σας. Επίσης την έκθεση θα την επισκεφθούν και χιλιάδες Αγρότες από όλη τη Δυτική Ελλάδα, καθώς και εξειδικευμένο εμπορικό κοινό, χιλιάδες καταναλωτές και φίλοι της γεύσης.

Οι παρουσιάσεις σε τηλεοπτικούς σταθμούς πανελλήνιας εμβέλειας, ραδιόφωνο, Τύπο, περιοδικά και διαδίκτυο θα αναδείξει την Έκθεση στον Ηγέτη της κατηγορίας.

Σας καλούμε να συμμετέχετε στην Έκθεση μεένα κεντρικό περίπτερο.

Για περισσότερες πληροφορίες και τη συμμετοχή σας στο φεστιβάλ μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κα Παυλονικολάου Αφροδίτη, Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Αιτωλοακαρνανίας στα 2631361275, agrotiki.ekthesi.aitol@gmail.com και για τεχνικά θέματα και θέματα λογιστηρίου με την κα Ειρήνη Ψαχούλια 2103610265, 2103622205 και 6981313209 ή μέσω email στο info@edpa.gr.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση,
Ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής,

ΑντιπεριφερειάρχηςΑιτωλοακαρνανίας

Μαυρομάτης Αθανάσιοςgooglenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith