Γουδί: Επίθεση από «νταή» οδηγό σε γυναίκα

18 1

Οι εικόνες και τα λόγια που ακούγονται σε δρόμο στο Γουδί εξοργίζουν. Με ένα νεαρό να επιτίθεται λεκτικά και σωματικά σε μια γυναίκα, που θα μπορούσε να ήταν η μητέρα του. Επειδή πιθανότατα έκρινε ότι μπορούσε. Επειδή το θύμα του ήταν αδύνατον να τον αντιμετωπίσει όταν φθάνει στο σημείο να τη χτυπήσει.

Το χρονικό της επίθεσης
Ο ίδιος μιλάει στο Live News και δίνει τη δική του εκδοχή για τα όσα έγιναν. Υποστηρίζει ότι δεν χτύπησε την οδηγό και δηλώνει ο ίδιος θύμα από τη συμπεριφορά της, όπως λέει. Με τις εικόνες πάντως να τον διαψεύδουν και τους αυτόπτες μάρτυρες να περιγράφουν όλα όσα είδαν να εκτυλίσσονται μπροστά τους.

Στο πρώτο καρέ του βίντεο φαίνεται ένας διανομέας και μία γυναίκα να παρακολουθούν αυτά που συμβαίνουν μπροστά τους. Με το νεαρό να έχει βγει από το αυτοκίνητό του κι με σφιγμένες γροθιές να κοιτάει την οδηγό.

-Παλιοκ@…

-Στη μάνα σου και στην αδερφή σου αυτά, όχι σε μένα.

-Το μ@… που σε πέταγε! Ακούς τι σου λέω;

-Ρε είσαι ηλίθιος;

-Ακούς τι σου λέω;

-Κρύψου!

Όχι μόνο τη βρίζει χυδαία αλλά σε αυτό το σημείο φαίνεται να την χτυπάει στο αριστερό της χέρι.

Με τον τόνο της φωνής του να ανεβαίνει για να την εκφοβίσει και αμέσως μετά να την χλευάζει.

Όλα αυτά σε μία γυναίκα που μάλιστα βρισκόταν στο αυτοκίνητο μόνη Με τους αυτόπτες μάρτυρες να παραμένουν αμέτοχοι από το ξεκίνημα μέχρι το τέλος του επεισοδίου.

-Μείνε εδώ! Αν είσαι άντρας μείνε εδώ να φωνάξω την αστυνομία.

-Φώναξέ την.

-Είσαι;

-Ναι.

-Ωραία, μείνε εδώ.

-Θα σου κάνω μήνυση και θα πάω μέσα.

-Θα σου πω εγώ…

-Πάρε!

Το βίντεο ολοκληρώνεται με τον νεαρό να μπαίνει στο δικό του αυτοκίνητο. Ένα 24ωρο μετά, το επεισόδιο παραμένει κεντρικό θέμα συζήτησης στη γειτονιά.

Κάποιοι από κοντά και άλλοι από τα μπαλκόνια των σπιτιών τους. Με τις εικόνες που έβλεπαν να τους κάνουν όπως λένε να συνειδητοποιούν τις διαστάσεις της βίας στην Ελλάδα του 2023.

Οι καταγγελίες στην αστυνομία αυξάνονται, με τους δράστες στις περισσότερες περιπτώσεις να είναι νέοι σε ηλικία, ακόμα και ανήλικοι.

Κλωτσάει το αυτοκίνητο της γυναίκας στη συνέχεια την χτυπάει και αμέσως μετά τις ύβρεις την ειρωνεύεται πριν επιστρέψει στο αυτοκίνητό του.

Σκηνές απαράδεκτες και ανεπίτρεπτες, που τις περισσότερες φορές μένουν όπως φαίνεται ατιμώρητες, επειδή τα θύματα δεν κάνουν καταγγελία.

Το βίντεο της επίθεσης συνεχίζει να κάνει το γύρο του διαδικτύου, με τους κατοίκους της περιοχής στο Γουδί να συζητούν τα όσα έζησαν και τη γυναίκα οδηγό να προσπαθεί πιθανότατα να αφήσει πίσω και να σβήσει τα δυσάρεστα συναισθήματα που της προκάλεσε αυτή η αισχρή επίθεση.

Τι αναφέρει ο «θερμόαιμος» οδηγός αποκλειστικά στο Live News
Η εκπομπή επικοινώνησε με την άλλη εμπλεκόμενη πλευρά του συμβάντος κι έδωσε την δική του περιγραφή για το συμβάν.

«Ήμουν παρκαρισμένος και ξεπαρκάρω και ακούω από πίσω μου κόρνες, βρισιές, χειρονομίες και να συνεχίζουνε αυτά για 40-50 μέτρα, βρισιές δηλαδή, χυδαία πράγματα, για μάνες, για σπίτια, για τα πάντα. Εγώ τέτοιο πράγμα δεν έχω ξανά δει ούτε έχω ξανά ακούσει ούτε έχω τσακωθεί ποτέ.

»Η συγκεκριμένη δεν ξέρω, θεώρησε ότι έπρεπε να την περιμένω να με προσπεράσει. Σιγά πήγαινε και αυτή, δεν έτρεχε. Με το που βγαίνει το αμάξι μου στο δρόμο και ήταν ακριβώς από πίσω μου, δεν τρακάραμε, δεν έγινε κάτι, ξεκίνησε να μου λέει ρε μ… δεν με βλέπεις, έβριζε. Αυτά αν υπάρχουν κάμερες μπορείτε να τα δείτε.

»Εκείνη τη στιγμή εξοργίστηκα, μου ”γύρισαν τα μάτια”. Δεν μπορεί να βρίζει την οικογένειά μου. Έγινε αυτό που βλέπετε στο βίντεο και μετά το βίντεο συνεχίζει, βγαίνει έξω, μου κλωτσάει τον προφυλακτήρα και έρχεται κατά πάνω μου και εγώ για να μην πιαστώ στα χέρια μαζί της, μπήκα στο αμάξι μου και έφυγα.

»Δεν την χτυπάω αυτήν ούτε ερχόμαστε σε επαφή, ούτε τη χτυπάω, ούτε σημάδια έχει. Ναι, ότι την έβρισα, την έβρισα. Ούτε στο χέρι υπάρχει επαφή. Με το πόδι μου κλωτσάω την πόρτα. Αν βρω ποιος έβαλε το βίντεο, θέλω να κινηθώ νομικά.

»Δεν την γνωρίζω αυτήν. Στο αυτοκίνητο ναι, έριξα μια κλωτσιά γιατί με έβγαλε εκτός εαυτού. Γενικότερα δεν είμαι άνθρωπος της βίας ούτε τσακώνομαι. Με απειλούνε να με σκοτώσουνε και τέτοια. Χειροδικία δεν υπάρχει σας το λέω ξεκάθαρα. Εκεί το χέρι μου που προεξέχει είναι σαν άμυνα γιατί έκανε κάπως το χέρι της σα γροθιά κάπως, σαν άμυνα αυτή σαν να φοβόταν δεν ξέρω, μπορεί να φοβήθηκε επειδή της μίλησα έντονα».

megatv.comgooglenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith