Γλυκά Νερά: Τι λένε οι γονείς της Καρολάιν μετά την καταδίκη

mpampis anagnostopoylos1

Ικανοποίηση στην οικογένειά της έφερε η απόφαση της δικαιοσύνης για τη δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά.
Πήρε τον δρόμο για τις φυλακές με το ίδιο παγωμένο και απαθές βλέμμα που είχε όταν ομολόγησε την πράξη του, το ίδιο βλέμμα με το οποίο για 37 ημέρες παραπλανούσε τις Αρχές.

H καταδικαστική απόφαση για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο ταξίδεψε γρήγορα εκτός συνόρων.

Ο πατέρας της Καρολάιν, Ντέιβιτ Κράουτς ξεσπά στη Daily Mail. Θα αλλάξει όπως λέει το όνομα του παιδιού καθώς δε θέλει τίποτα να την συνδέει με τον δολοφόνο της μητέρας της.

«Σκοπεύω να αλλάξω το όνομα της Λυδίας σε αυτό της μητέρας της για να μην συνδεθεί ποτέ με αυτό το απεχθές πλάσμα. Θα φροντίσω να μην μπορέσει ποτέ να δει την κόρη του ή να έχει οποιαδήποτε επαφή μαζί της».

Η καταδίκη
Ισόβια και επιπλέον κάθειρξη 11 ετών και 6 μηνών, για τη δολοφονία της γυναίκας του και της σκυλίτσας που είχαν στο σπίτι, μπροστά στην τότε 9 μηνών κορούλα τους, το βρέφος που δε δίστασε να χρησιμοποιήσει ως μέρος του σκηνικού του εγκλήματος.

«Καμία ποινή φυλάκισης δεν μπορεί ποτέ να φέρει πίσω την όμορφη κόρη μου, αλλά είμαι χαρούμενος που το δικαστήριο δεν πίστεψε τις αστείες ανοησίες που παρήγαγε κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του. Τώρα που η μοίρα του έχει τακτοποιηθεί, η Σούζαν και εγώ μπορούμε να προχωρήσουμε».

«Δεν μπορώ να ξεπεράσω τον χαμό της»
Καμία ποινή δε με συγκλονίζει, όσο ο χαμός και ο πόνος για τη σύζυγό μου φέρεται πως είπε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος όταν άκουσε την απόφαση του δικαστηρίου.

«Δεν έχω να σας τίποτε άλλο παρά μόνο το ότι είμαι συντετριμμένος και ότι δεν μπορώ να ξεπεράσω το χαμό της Καρολάιν».

«Η φυλακή θα λυγίσει αυτό το απεχθές πλάσμα. Όταν τελικά ολοκληρώσει την ποινή του, από την οποία πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι μπορεί να μην επιβιώσει, θα είναι ένας αλλαγμένος άνδρας, ένας κατεστραμμένος άνδρας, πολύ μεγαλύτερος από την πραγματική του ηλικία».

Μέσα στις επόμενες μέρες θα γίνει γνωστό σε ποια φυλακή ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος θα εκτίσει την ποινή του.

megatv.comgooglenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith