Γλυφάδα: Κοινή δήλωση της οικογένειας Καρνέση – «Σεβαστείτε το πένθος μας»

glyfada pirobolismoi

Γλυφάδα: Η οικογένεια αναφέρει ότι η ανείπωτη θλίψη τους επιτάσσει την παύση κάθε συζήτησης για οποιαδήποτε άλλη υπόθεσή τους

Έκκληση προς κάθε κατεύθυνση για σεβασμό στο πένθος της οικογένειάς τους απευθύνουν ο Σπύρος και η Δέσποινα Καρνέση με κοινή δήλωσή τους, ύστερα από την αιματηρή επίθεση στα γραφεία της ναυτιλιακής εταιρείας στη Γλυφάδα τη Δευτέρα.

Συγκεκριμένα, στη δήλωσή τους αναφέρουν τα εξής:

«Κατανοούμε απόλυτα πως το τραγικό γεγονός που συγκλονίζει τις οικογένειες μας τις τελευταίες ημέρες έχει προκαλέσει σημαντικό ενδιαφέρον. Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε ειλικρινά όσους μας συμπαραστέκονται. Ταυτόχρονα, επιθυμούμε να εκφράσουμε για ακόμα μία φορά τη θερμή μας έκκληση, προς κάθε κατεύθυνση, για σεβασμό στο πένθος που βιώνουμε.

Η ανείπωτη θλίψη μας επιτάσσει την παύση κάθε συζήτησης για οποιαδήποτε άλλη υπόθεσή μας. Και αυτή είναι η αυθεντική και μόνη βούληση όλων των μελών της οικογένειάς μας. Δηλώνουμε επίσης ότι οτιδήποτε άλλο διακινείται στα μέσα μαζικής ενημέρωσης εξ’ ονόματος οποιουδήποτε από εμάς, δεν μας εκφράζει».

Η Δέσποινα Καρνέση το πρόσωπο κλειδί για την Αστυνομία
Η Δέσποινα Καρνέση, η γυναίκα που έχασε αδερφή, σύζυγο και συνεργάτη και έζησε όλη τη φρίκη κλειδωμένη σε ένα γραφείο μαζί με τη γραμματέα της, είναι η γυναίκα – κλειδί για την έρευνα της ασφάλειας καθώς αναμένεται να δώσει απαντήσεις σε ερωτήματα που αφορούν τόσο τα αιματοβαμμένα λεπτά της Δευτέρας όσο και πληροφορίες για το παρελθόν της οικογένειας με τον μακελάρη, τι σχέση της μαζί τους και αν υπήρξε κάποιο γεγονός που έριξε λάδι στη φωτιά και όπλισε το χέρι του “έμπιστου” Άρη.

Η γυναίκα μέχρι στιγμής δεν είναι σε θέση να πει ούτε λέξη. Έχει κληθεί από την ασφάλεια ωστόσο βρίσκεται σε άθλια ψυχολογική κατάσταση και ακόμα προσπαθεί να συνειδητοποιήσει το τι συνέβη μέσα σε λιγότερο από 20 λεπτά. Οι αστυνομικοί αντιλαμβανόμενοι τη θέση της εκτιμούν ότι η γυναίκα θα δώσει κατάθεση μετά τις κηδείες των δικών της ανθρώπων και θα περιγράψει όλα όσα είδε, άκουσε και γνωρίζει. Είναι το μόνο πρόσωπο που μπορεί να κατευθύνει την έρευνα παρέχοντας σημαντικές πληροφορίες.

Ένα δεύτερο πρόσωπο που αναμένεται να καταθέσει και να δώσει ρίξει φως στην υπόθεση τόσο για το περιστατικό όσο και για τα ποσά στους λογαριασμούς του Αιγύπτιου, είναι συγγενικό του πρόσωπο το οποίο μέχρι σήμερα ήταν άγνωστο.

Οι αστυνομικοί έχουν ήδη συγκεντρώσει περισσότερες από 10 καταθέσεις από τους εργαζόμενους της ναυτιλιακής οι οποίοι ξεκαθαρίζουν το τοπίο για το πως έγινε το μακελειό ωστόσο αυτό που αναμένουν οι αρχές είναι η άρση τηλεφωνικού και τραπεζικού απορρήτου που έχει ήδη ζητηθεί. Οι αστυνομικοί περιμένουν τα αποτελέσματα και ερευνούν το ενδεχόμενο ο Άρης πριν θερίσει ζωές να εκμυστηρεύτηκε σε κάποιον την πράξη.

newsbomb.grgooglenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith