Γλυφάδα: 1,5 εκατ. σε λογαριασμό της Ελβετίας & 500.000 ευρώ σε ελληνική τράπεζα είχε ο δράστης του μακελειού

drast

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα», μίλησε στο εκπομπή LIVE NEWS για τη δολοφονική επίθεσης στην ναυτιλιακή εταιρεία στη Γλυφάδα τη Δευτέρα 12/02 το πρωί.
Μακελειό σημειώθηκε λίγο μετά τις δέκα το πρωί της Δευτέρας (12/2) στη Γλυφάδα, όταν ένας 76χρονος ένοπλος εισέβαλε σε ναυτιλιακή εταιρεία, στην οδό Αρτεμισίου και άνοιξε πυρ εναντίον των εργαζομένων, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τρία άτομα πριν ο ίδιος αυτοκτονήσει.

Οι τρεις άνθρωποι που έπεσαν νεκροί από τις σφαίρες ήταν: η ιδιοκτήτρια της ναυτιλιακής εταιρείας Μαρία Καρνέση 77 ετών, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Αντώνης Βλασάκης 80 ετών και ο οποίος ήταν παντρεμένος με την αδελφή της, Μαρίας Καρνέση. Κι ένας πρώην καπετάνιος ο Ηλίας Κουκουλάρης 75 ετών που εργαζόταν το τελευταίο διάστημα στο λογιστήριο της εταιρείας.

Ο δράστης, αιγυπτιακής καταγωγής, που ήταν κοντά στην οικογένεια για 36 χρόνια, αφού σκόρπισε τον θάνατο, έδωσε τέλος στη ζωή του στο υπόγειο του κτιρίου με την καραμπίνα, η οποία βρέθηκε δίπλα του.

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα», μίλησε στο εκπομπή LIVE NEWS για την υπόθεση.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του αστυνομικού συντάκτη, σύμφωνα με πληροφορίες από την πλευρά των θυμάτων, ο δράστης είχε λογαριασμό στη City Bank στην Ελβετία μαζί με τη αδελφή του. Σε αυτόν τον λογαριασμό έχουν μπει 1.5 εκατ. ευρώ ενώ αυτή τη στιγμή έχει μόνο 1.500 ευρώ.

Στη συγκεκριμένη τράπεζα υπήρξαν εταιρικοί λογαριασμοί των ναυτιλιακών επιχειρήσεων της οικογένεια Καρνέση.

Επίσης, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, έχει 500.000 ευρώ σε ελληνική τράπεζα. Σε αυτά είχαν ενταχτεί τα 50.000 ευρώ αποζημίωσης από την απόλυση.

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος προχώρησε και σε μία ακόμη αποκάλυψη για το σπίτι που έμενε ο δράστης και το οποίο του είχε παραχωρηθεί από την οικογένεια Καρνέση.

Αυτό το σπίτι σύμφωνα με παραστατικά στοιχεία από το κτηματολόγιο ανήκει στο Σπύρο Καρνέζη.

Όπως είπε ο αστυνομικός συντάκτης, τα όπλα είναι πολλών δεκαετιών και οι Αρχές θωρούν πως τα πήρε από το σπίτι στους Πεταλιούς και είναι αδήλωτα.

megatv.comgooglenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith