Γιώργος Θεοφάνους: Δεν ξέρω αν με συμπάθησε ποτέ η τηλεόραση

theofanous1 768x434

“Μου έλεγαν πράγματα στα αυτιά τα οποία δεν τα άντεχα και πέταγα τα ακουστικά μου” παραδέχεται ο Γιώργος Θεοφάνους.

Ο Γιώργος Θεοφάνους παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» και τον δημοσιογράφο Σπύρο Ραφαήλ Κεραμίδα το Σάββατο. Ο δημοφιλής συνθέτης αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στην τηλεοπτική του εκπομπή αλλά και τις παλαιότερες τηλεοπτικές του εμφανίσεις για τις οποίες, σήμερα, δεν τον αναγνωρίζει!

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Θεοφάνους σημείωσε χαρακτηριστικά πως «το Ένα Τραγούδι Ακόμα είναι η αγάπη μου η μεγάλη! Μπορεί να μην πηγαίνουμε στα νούμερα έτσι στα νούμερα που θέλαμε να πάμε αλλά πιστεύω ότι θα αλλάξει το πράγμα. Θα ανέβει. Δεν ξέρω αν με συμπάθησε ποτέ η τηλεόραση, πηγαίνοντας προς τα πίσω σε εκείνες τις πρώτες εκπομπές που έκανα ως κριτής».

«Είναι σαν να μην με αναγνωρίζω, σαν να βλέπω άλλον άνθρωπο. Αλήθεια. Μου έλεγαν πράγματα στα αυτιά τα οποία δεν τα άντεχα και πέταγα τα ακουστικά μου. Ήταν αλλιώς η τηλεόραση. Το τώρα εμένα μου αρέσει και το Ένα Τραγούδι Ακόμα είναι η τροφή μου».

«Να είμαστε με το πιστόλι στον κρόταφο αν το παιδί μου γεννήθηκε και τραγουδάει; Δηλαδή πρέπει να τρέχουμε πίσω από το παιδί του Κόκκοτα ή του Διονυσίου; Δώστε λίγο ευκαιρίες στα παιδιά… Αν είναι δυνατόν, δώστε τους λίγο χώρο να πουν τραγούδια και ας τους κρίνουμε αργότερα» πρόσθεσε, επίσης, ο Γιώργος Θεοφάνους στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha.

zappit.gr

zenith