Γιώργος Καλλιακμάνης: «Τα στοιχεία μέχρι στιγμής δεν δείχνουν να υπάρχει κάποιος συνεργός»

mesolo

Ο Γιώργος Καλλιακμάνης, πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων ν/α Αττικής μίλησε στο Live News σχετικά με τα νεότερα της πορείας των ερευνών των Αρχών για τη δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι.
Στις νέες εξελίξεις της υπόθεσης, 0 50χρονος κρεοπώλης, αφού πέρασε από τις απαραίτητες εξετάσεις και υπεβλήθη σε τεστ κορωνοϊού, τοποθετήθηκε χθες στο σωφρονιστικό κατάστημα του Κορυδαλλού.

Παράλληλα, από τις πλευρά τους οι Αρχές είναι εν αναμονή του αποτελέσματος της εξέτασης DNA, από τα νύχια της σορού του Μπάμπη. Επίσης έχουν κατασχεθεί οι δύο καραμπίνες του χασάπη και ελέγχονται αν τα φυσίγγια από αυτές τις καραμπίνες ταιριάζουν με αυτό που βρέθηκε στο σημείο του εγκλήματος.

Μάλιστα, όπως ανέφερε ο κ. Καλλιακμάνης, αν ο Μπάμπης δολοφονήθηκε από το ίδιο του το όπλο, προκύπτει το ερώτημα ποιο ήταν το κίνητρο.

«Τα στοιχεία που υπάρχουν μέχρι στιγμής δεν δείχνουν να υπάρχει κάποιος συνεργός. Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι με τους οποίους μιλούσε ο χασάπης, αλλά δεν φαίνεται να υπάρχει κάποιο στοιχείο που να βάζει κάποιο άλλο πρόσωπο στο κάδρο των ερευνών», τόνισε ο Γιώργος Καλλιακμάνης.

megatv.comgooglenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith