Γιώργος Αγγελόπουλος: «Είμαι ερωτευμένος»

aggelopoylos giorgos

Ο νικητής του πρώτου κύκλου του Survivor έδωσε μια ξεκάθαρη απάντηση για τις φήμες που τον θέλουν στο παιχνίδι και αναφέρθηκε επίσης, στην προσωπική του ζωή

O Γιώργος Αγγελόπουλος έδωσε τέλος στα σενάρια για τη συμμετοχή του στο «All Star Survivor», ενώ αναφέρθηκε επίσης, στην προσωπική του ζωή.

Ο νικητής του πρώτου κύκλου του ριάλιτι επιβίωσης μίλησε στην εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα» και απόσπασμα της συνέντευξής του προβλήθηκε στο «Γεια σου».

«Δεν ξέρω για ποιον λόγο γίνεται αυτό το πράγμα, δεν έχω πει κάτι για το Survivor. Εγώ γνωρίζω ποια είναι η αλήθεια κι ότι είναι ξεκάθαρο αυτό με το παιχνίδι», δήλωσε αρχικά για τη συμμετοχή του.

«Έχω πει ότι δεν θα συμμετέχω. Είναι ξεκάθαρο. Τα πράγματα που με ενδιαφέρουν τα τελευταία χρόνια είναι πολύ συγκεκριμένα», συμπλήρωσε.

Στη συνέχεια, δεν δίστασε να αναφερθεί στην προσωπική του ζωή. Όπως αποκάλυψε, αυτή την περίοδο είναι ερωτευμένος. Ωστόσο, δεν θέλησε να μπει σε περαιτέρω λεπτομέρειες.

«Είναι επικίνδυνος ο έρωτας, αλλά εξαρτάται και σε τι ηλικία θα σου έρθει. Αν είσαι στα 15-30, που ακόμα ψάχνεις τον εαυτό σου, μπορεί να καταστραφείς. Ο πραγματικός έρωτας σε αναζωογονεί και σου κάνει ένα restart. Είμαι ερωτευμένος. Λεπτομέρειες δεν χρειάζεται να δώσω», δήλωσε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

protothema.gr

zenith