Γιάννης Βογιατζής: Όλα τα παιδιά έχουν αγαπήσει τη μάνα τους, εγώ τη λάτρεψα

vogiatzis0098 (1)

Ο Γιάννης Βογιατζής μίλησε για την πορεία του στην υποκριτική, αλλά και την αδυναμία που είχε στη μητέρα του.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Δύο στις 10» ο ίδιος εξέφρασε αρχικά, την προτίμησή του στον κινηματογράφο από το θέατρο, αλλά και τη σχέση του με τον Γιάννη Δαλιανίδη.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Πιο αναλυτικά, ο Γιάννης Βογιατζής ανέφερε: «Μεταξύ μας θα πω μια κουβέντα που δεν την έχουν πει άλλοι. Εγώ προτιμώ τον κινηματογράφο και όχι το θέατρο. Για να κάνεις το καλό θέατρο, πρέπει να έχεις κάνει κινηματογράφο. Όταν με πρωτοφώναξε ο Φίνος να παίξω κάτι, γιατί κατέβαινα με ένα μικρό ρολάκι, και μου λέει “Α σε θέλω εσένα”. Ήταν ο Γιάννης Δαλιανίδης και μου κόπηκαν τα γόνατα. Ήταν πολύ αυστηρός με τους συνεργάτες του. Έλεγε στη Μάρθα Καραγιάννη “άλλο τι κάναμε τη νύχτα κι άλλο η δουλειά”. Και τρελάθηκε η Μάρθα, έπεσε στην αγκαλιά μου και έκλαιγε».

Στην πορεία, απάντησε στο αν η φήμη του, τον άλλαξε, λέγοντας: «Με φόβισε το να καβαλήσω το καλάμι και δεν άλλαξε ο χαρακτήρας μου καθόλου. Προσπαθούσα να είμαι αληθινός και ήταν η ανταμοιβή μου! Πάντα κρίνεσαι, δίνεις εξετάσεις συνεχώς».

Τέλος, για τη λατρεία που είχε, όπως τόνισε, στη μητέρα του, ο ηθοποιός είπε: «Όλα τα παιδιά έχουν αγαπήσει τη μάνα τους, εγώ τη λάτρεψα. Σε σημείο που ο πατέρας μου έλεγε “Αν δεν ήξερα τον γιο μου, θα έλεγα ότι είναι εραστής σου”. Η αγάπη κουνάει και βουνό» και κατέληξε: «Είμαι πεντάρφανος. Δεν έχω ούτε μάνα, ούτε σύζυγο, ούτε κι αδερφό. Έχει πεθάνει κι ο αδερφός μου. Είμαι μόνος μου αλλά έχω τον γιο μου, τη νύφη μου, τον εγγονό μου, κάτι αδελφικοί φίλοι. Είναι φίλοι μου, ξέρουν πολύ καλά ποιος είμαι κι αυτό είναι μια ανταμοιβή, ένα κουράγιο να συνεχίζεις τη ζωή».

protothema.grgooglenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith