Γιάννης Πετράκης: Τυπικό θέμα η ανανέωση με τον Παναιτωλικό

petrakhs panai

Ο Κώστας Γιαννούλης ήταν το κεντρικό θέμα και στις δηλώσεις των προπονητών μετά το τέλος του αγώνα στο Ηράκλειο, με τον Γιάννη Πετράκη να διηγείται πώς προσπάθησε κάποτε να τον πάρει στον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά και να αποκαλύπτει ότι είναι πολύ κοντά σε ανανέωση με τον Παναιτωλικό.
Γιάννης Πετράκης: «Θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο μπράβο στα παιδιά για την προσπάθεια μέσα στη χρονιά. Βρήκαμε την ισορροπία μας στο τέλος, που ήταν το πιο σημαντικό και πάλι αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά», είπε αρχικά ο τεχνικός του Παναιτωλικού και συμπλήρωσε σχετικά με την ανανέωση του συμβολαίου του: «Έχω όλη την καλή διάθεση, όπως και η άλλη πλευρά. Νομίζω ότι το θέμα είναι τυπικό, έχουμε μια ακόμα συνάντηση την άλλη εβδομάδα και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά».

Τέλος, σε ερώτηση για τον Κώστα Γιαννούλη σχολίασε: «Μακάρι να υπάρχουν παιδιά στο ποδόσφαιρο με το ήθος, τη συνέπεια τον επαγγελματικό και την ευγένεια του Κώστα. Είχα κάνει προσπάθεια όταν ήμουν στα Γιάννινα για να τον αποκτήσουμε, η απόφαση ήταν δική του και δεν ήρθε, αλλά το σημαντικό είναι ότι ο Γιαννούλης όπου κι αν πήγε έδωσε πράγματα στο ποδόσφαιρο».

Για τον Κώστα Γιαννούλη, την πρόκριση του Ολυμπιακού στον τελικό του Europa Conference League, αλλά και τις ευκαιρίες που πήραν στο σημερινό ματς οι νεαροί παίκτες του ΟΦΗ μίλησε ο Τραϊανός Δέλλας. «Νομίζω ότι ο Κώστας έχει επιδείξει πέρα από τον επαγγελματισμό, και ήθος και αυτό θα τον συνοδεύει στην πραγματική ζωή. Κοσμούσε το ελληνικό ποδόσφαιρο και ήρθε και για εκείνον το πλήρωμα του χρόνου. Τώρα θα έχει πολύ χρόνο να απολαύσει όσα του έλειψαν πριν», τόνισε ο τεχνικός του ΟΦΗ και συμπλήρωσε: «Ευχή όλων είναι να υπάρχει πρόοδος για το ελληνικό ποδόσφαιρο και να είναι αρχή με τον Ολυμπιακό. Πρέπει να δυναμώσει το πρωτάθλημά μας και να μπορέσει να συνεχίσει να δείχνει καλό πρόσωπο στην Ευρώπη κάτι που δεν συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια».

Τέλος, σχετικά με το ματς και την εικόνα του ΟΦΗ, σχολίασε: «Ο ΟΦΗ έχει πάρα πολύ καλές ακαδημίες, είναι σκοπός να μπουν σε μια ομάδα που θα πατάει καλά μέσα στο γήπεδο, κάτι που σήμερα δεν το είδαμε. Αυτό οφείλεται στη δική μου απόφαση να παίξουν παιδία που δεν είχαν πολλές συμμετοχές. Κάθε συμμετοχή που παίρνουν αυτά τα παιδιά, είναι εγγύηση για το μέλλον του ΟΦΗ».

sdna.grgooglenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith