Γιάννης Πετράκης: Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήρθαμε στο γήπεδο

petrakis 2

Δεν κρύφτηκε στις δηλώσεις του μετά το ματς ο Γιάννης Πετράκης, παραθέτοντας τα πράγματα με το όνομά τους αναφορικά με την εικόνα του Ά ημιχρόνου.

Μπορεί ο Παναιτωλικός να έκανε σπουδαία ανατροπή, ωστόσο ο Κρητικός τεχνικός μόνο ικανοποιημένος δεν έμεινε από ότι είδε, παρά μόνο πέραν της μαχητικότητας και του τελικού σκορ.

«Την προηγούμενη Κυριακή είπα ότι να μπορείς να ελέγξεις τα συναισθήματα είναι μία δύσκολη διαδικασία. Εμείς στο πρώτο ημίχρονο δεν ήρθαμε στο γήπεδο. Ο αντίπαλος είχε 8 τελικές εμείς μία. Στην έδρα μας. Δεν πήραμε μία μονομαχία. Δεν είναι αυτή η ομάδα που έχουμε στο μυαλό μας, ούτε αυτή της προηγούμενης Κυριακής. Στο δεύτερο ημίχρονο αλλάξαμε νοοτροπία και με βάση το πώς έπαιζε ο αντίπαλος μεταφέραμε γρήγορες μπάλες. Τα παιδιά που μπήκαν βοήθησαν πολύ», ανέφερε.

Και προσέθεσε:

«Είναι πολύ σημαντικό ότι βγάλαμε χαρακτήρα και νοοτροπία. Μέσα από αυτά τα παιχνίδια κι εγώ μαθαίνω πολλά πράγματα και σε ατομικό επίπεδο για κάθε παίκτη και για το πώς θα είμαστε λιγότερο εφησυχασμένοι. Δεν υπάρχει εύκολο».

Για τον Νίκο Καρέλη:

«Τον ξέρω από μικρό παιδί, με τον πατέρα μου ήμασταν συμπαίκτες στον Εργοτέλη. Είναι θέμα χρόνου να βρει τα πατήματά του. Θα τον φέρουμε βήμα-βήμα εκεί που πρέπει».

titormosnet.grgooglenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith