Γη της ελιάς: Η δίκη της Χάιδως ξεκινά και η εξέλιξή της είναι δυσοίωνη

. 123 128 3

Όσα θα δούμε από την Κυριακή 24 έως και την Παρασκευή 29 Μαρτίου στην «Γη της ελιάς»

Οι ήρωες της δραματικής σειράς του MEGA «Η γη της ελιάς» θα βρεθούν αντιμέτωποι με απανωτές δυσάρεστες εκπλήξεις. Κάποιους θα τους ενώσουν οι δυσκολίες και κάποιους θα τους διαλύσουν.

Οι εκρήξεις του Μάνου δεν έχουν τέλος και ο «πόλεμος» με την Αμαλία είναι αναπόφευκτος.

Η Αριάδνη και η Βασιλική έρχονται επιτέλους κοντά.

Επεισόδιο 123 (Κυριακή 24 Μαρτίου στις 21:00)

Ο Μάνος συνεχίζει να παίρνει αμφεταμίνες και όλοι αποδίδουν την περίεργη συμπεριφορά του στην κούραση. Ο Δημοσθένης λήγει με σκληρό τρόπο την υπόθεση του εκβιασμού κι επιστρέφει τα χρήματα στον Κωνσταντίνο. Η Αφροδίτη εξακολουθεί να φέρεται πολύ φιλικά στην Αριάδνη, γεγονός που φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση τον Χρήστο. Η δίκη της Χάιδως ξεκινά και οι δικοί της άνθρωποι παρίστανται ως μάρτυρες υπεράσπισης. Ο Παναγιώτης Βαφέας όμως φαίνεται ότι θα είναι ένας αρκετά δύσκολος αντίπαλος. Ο Μάνος κηρύσσει τον πόλεμο στην Αμαλία, αλλά κι εκείνη δεν κάθεται με τα χέρια σταυρωμένα. Η Ασπασία επηρεάζεται από τα λόγια της Κούλας και πέφτει στην παγίδα της.

Επεισόδιο 124 (Δευτέρα 25 Μαρτίου στις 21:00)

Η Ασπασία δανείζεται χρήματα από τον Ορέστη για να τα δώσει στην Κούλα, χωρίς να του πει όμως την αλήθεια. Η Μαργαρίτα σιγουρεύεται ότι η Θεοδώρα το έχει ρίξει στο ποτό κι αποφασίζει να πάρει τα μέτρα της. Ο Βαφέας στριμώχνει τον Πότη και τον Μιλτιάδη προκειμένου να μην καταθέσουν στη δίκη, αλλά εκείνοι δεν κάμπτονται. Ο Μάνος βρίσκεται σε ανοιχτό πόλεμο με την Αμαλία και τη μειώνει συνεχώς, αγνοώντας πως εκείνη έχει ξεκινήσει την αντεπίθεση. Η Αρετή αρχίζει να φοβάται πως θα περάσει το υπόλοιπο της ζωής της στη φυλακή και η Βασιλική της συμπαραστέκεται. Η δίκη της Χάιδως συνεχίζεται και αυτή τη φορά καταθέτουν ο Φίλιππος και ο Πότης ως μάρτυρες υπεράσπισης. Η Αφροδίτη καλεί την Αριάδνη στο σπίτι για φαγητό.

Επεισόδιο 125 (Τρίτη 26 Μαρτίου στις 21:00)

O Ορέστης δείχνει στην Αλκμήνη ότι δεν βλέπει σοβαρά τη σχέση τους. Αργότερα, εκείνη πηγαίνει από το γυμναστήριο και τον βλέπει σε ένα παρεξηγήσιμο ενσταντανέ με την Αριάδνη που την κάνει έξαλλη. Ο Ισίδωρος βάζει στον Μάνο να ακούσει έναν από τους καβγάδες του με την Αμαλία που ηχογράφησε η ίδια και τον στριμώχνει, απαιτώντας να της φέρεται με σεβασμό στο εξής. Η δίκη συνεχίζεται με την κατάθεση του Μιλτιάδη. Όσα λέγονται φέρνουν σε πολύ δύσκολη θέση τον συνήγορο του Βαφέα, ο οποίος, για να κερδίσει χρόνο, υποβάλλει αίτημα εξαίρεσης της προέδρου και η ακροαματική διαδικασία διακόπτεται προσωρινά. Παρόλα αυτά, ο Λυκούργος εκμυστηρεύεται στον Στάθη ότι η θέση της Χάιδως σύμφωνα με την έκβαση της υπόθεσης είναι πολύ δύσκολη. Η σχέση του Μάνου με την Αμαλία πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο.

Επεισόδιο 126 (Τετάρτη 27 Μαρτίου στις 21:00)

Οι ψυχολογικές διακυμάνσεις του Μάνου συνεχίζονται, αλλά όλοι τις αποδίδουν στην κούραση. Η Αριάδνη εξακολουθεί να έχει άσχημη διάθεση, αλλά η απρόβλεπτη επίθεση αγάπης που θα δεχθεί από τη Βασιλική θα την κάνει να αναθαρρέψει. Η Μαργαρίτα ξεσπάει κατά της Θεοδώρας και της εξηγεί πως δεν έχει τις αντοχές να τη βοηθήσει να κόψει το αλκοόλ. Η Κούλα κινεί τις διαδικασίες και παίρνει τελικά 10.000 ευρώ από την Ασπασία, ώστε να αποκτήσει η Αρετή κινητό στη φυλακή. Παράλληλα, η δίκη της Χάιδως βρίσκεται σε εξέλιξη και ο Λυκούργος στριμώχνει τον Βαφέα.

Επεισόδιο 127 (Πέμπτη 28 Μαρτίου στις 21:00)

Η συμφιλίωση της Αριάδνης με τη Βασιλική κάνει πολύ ευτυχισμένο τον Στάθη και οι τρεις τους κανονίζουν να φάνε μαζί για να το γιορτάσουν. Η Αρετή είναι μέσα στην τρελή χαρά με το κινητό που της βρήκε η Κούλα, αφού πλέον μπορεί να καλέσει όποιον θέλει μέσα από το κελί. Ένα έντονο ξέσπασμα του Μάνου λόγω των ουσιών που παίρνει τρομοκρατεί την Αγγελική και η Μαρίνα μένει άναυδη από τη συμπεριφορά του. Ο Παρασκευάς ρωτάει ευθέως τη Βασιλική αν της αρέσει ο Μιλτιάδης και αργότερα κάνει το ίδιο και μ’ εκείνον. Η αντίδραση και των δύο του επιβεβαιώνει αυτό που υποπτεύεται. Η δίκη της Χάιδως συνεχίζεται και ο Μάνος καταθέτει. Στη συνέχεια, η πολιτική αγωγή παρουσιάζει έναν μάρτυρα – «έκπληξη» που έρχεται να ανατρέψει τα πράγματα. Ο Ισίδωρος γίνεται έξαλλος με τον Μάνο ο οποίος δεν δείχνει να θέλει να τα βρει με την Αμαλία.

Επεισόδιο 128 (Παρασκευή 29 Μαρτίου στις 21:40)

Οι εκρήξεις θυμού του Μάνου προβληματίζουν τον Ισίδωρο και τη Μαρίνα οι οποίοι ζητούν από την Αφροδίτη να το διερευνήσει. Ο Παρασκευάς επισημαίνει στον Λυκούργο πως η Βασιλική και ο Μιλτιάδης έχουν αρχίσει να τρέφουν συναισθήματα ο ένας για τον άλλο. Η κακή διάθεση της Φιλιώς αναγκάζει την Αθηνά να λήξει τη σχέση της με τον Τζον. Ο Δημοσθένης πολιορκεί την Ασπασία για να γυρίσει στο σπίτι, αλλά εκείνη είναι ανένδοτη. Η Αρετή ξεσπάει τα νεύρα της στον Λυκούργο, καθώς θεωρεί ότι δεν ασχολείται με την υπόθεσή της και τον απολύει από δικηγόρο της. Ο Στάθης κάνει το τραπέζι στη Βασιλική και την Αριάδνη, με σκοπό να έρθουν ακόμα πιο κοντά σαν οικογένεια.

newsbomb.grgooglenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith