Γη της Ελιάς: Ένας γάμος και ένας χωρισμός στα νέα επεισόδια

elias1

Είναι από τις μεγάλες επιτυχίες των τελευταίων ετών, με φανατικούς τηλεθεατές. Η σειρά του MEGA «Η Γη της Ελιάς» ετοιμάζεται να επιστρέψει στις 15 Ιανουαρίου με πολλές ανατροπές και εξελίξεις.

Στάθης και Ιουλία θα βρεθούν στο επίκεντρο, καθώς ο πρώτος κάνει επίσημη πρόταση γάμου στην αγαπημένη του, αυτή τη φορά με μονόπετρο. Η Ιουλία και ο Στάθης αποφασίζουν να προχωρήσουν σε πολιτικό γάμο, ενώ ο Κουράκος πολιορκεί σθεναρά την Ευτυχία. Η απόφαση της Ιουλίας θα προκαλέσει την αντίδραση του Ισίδωρου, όμως εκείνη είναι πιο αποφασισμένη από ποτέ!

Την ίδια ώρα, ο Κίμωνας πιέζει τη Δήμητρα να σκεφτεί σοβαρά το θέμα της μετάθεσής της στην Αθήνα, καθώς αυτός αργά ή γρήγορα θα πρέπει να επιστρέψει στη βάση του. Ο Δημοσθένης, φανερά ενοχλημένος από τη σχέση του γιου του με την αστυνόμο, αποφασίζει να του αποκαλύψει κάποια στοιχεία σχετικά με τις παράνομες δραστηριότητές του, με σκοπό να τον χωρίσει οριστικά από εκείνη.

Ο Κίμωνας δυσκολεύεται πολύ να δεχτεί ότι ο πατέρας του είναι έμπορος ναρκωτικών. Συγκλονισμένος από τις αποκαλύψεις του Δημοσθένη για τις παράνομες δραστηριότητές του, δεν καταφέρνει να αντισταθεί στις πιέσεις του πατέρα του και αποφασίζει να συμμετέχει σε μια συναλλαγή. Γι΄ αυτό τον λόγο ταξιδεύει στην Αθήνα, επικαλούμενος στη Δήμητρα μια ψεύτικη δικαιολογία. Ο Δημοσθένης απαιτεί από τον Κίμωνα να φύγει από την Μάνη και να επιστρέψει στην Αθήνα, αλλά εκείνος αρνείται να απομακρυνθεί από τη Δήμητρα. Το ζευγάρι δείχνει πιο ερωτευμένο από ποτέ και ο Κίμωνας σκέφτεται να επισημοποιήσει τη σχέση τους. Ο Δημοσθένης, όμως, θέλει να τους χωρίσει και έχει αποδείξει ότι πάντα βρίσκει τρόπο να περνά το δικό του. Θα τα καταφέρει;

Όσον αφορά στην Εύα και τον Χρήστο, η ηρωίδα θέλει να κρατήσει το μωρό και δεν συγχωρεί τη στάση του αγαπημένου της. Έτσι, οδηγούνται σε οριστική ρήξη.

newsbomb.gr

zenith