Γεωργιάδης: Ο φίλος Σπηλιωτόπουλος ζει σε άλλη χώρα

adwnis arthrou

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ λειτουργεί με όρους πλήρους αδιαφάνειας και όχι διαφάνειας όπως υποστηρίζουν οι σύμβουλοί του, είπε απόψε ο Αδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό West Δ. Μακεδονίας.

Ο Υπουργός Υγείας μεταξύ άλλων κλήθηκε να σχολιάσει και τη δήλωση του Αρη Σπηλιωτόπουλου ότι ο Κασσελάκης λειτουργεί με διαυγή και κρυστάλλινο τρόπο και ανέφερε χαρακτηριστικά: «Θα μου επιτρέψει ο φίλος Α. Σπηλιωτόπουλος να πω ότι σε άλλη χώρα ζει. Ο κ. Κασσελάκης είναι ένας πολιτικός αρχηγός που δεν έχει κάνει ακόμη δήλωση Πόθεν Έσχες, έχει διαφημίσει στο πανελλήνιο ότι αγόρασε ένα διαμέρισμα στο Κολωνάκι 1,8 εκατ. ευρώ και την ίδια στιγμή ο Ελληνικός λαός μαθαίνει ότι ο πατέρας του χρωστάει 11 εκατ. ευρώ στην εφορία».

Ο υπουργός Υγείας αναρωτήθηκε μάλιστα πως ταιριάζει να αγοράζει κάποιος ένα διαμέρισμα 1,8 εκατ. ευρώ και την ίδια ώρα να χρωστά ο πατέρας του 11 εκατ. στην εφορία… Με τα παραπάνω δεδομενα προκύπτει ότι ο κ. Κασσελάκης έχει λειτουργήσει με συνθήκες πλήρους αδιαφάνειας τόνισε επίσης ο Άδωνις Γεωργιάδης. Ανέφερε μάλιστα ότι «ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ οχυρώνεται πίσω από την τυπική προθεσμία του νόμου για να καταθέσει το Πόθεν Έσχες την τελευταία ημέρα, ενώ ένας άνθρωπος που θα ήθελε να λειτουργήσει με όρους διαύγειας θα έπρεπε να το καταθέσει πρώτος».

Δείτε βίντεο

protothema.grgooglenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith