Φωτιές Βαρούχα – Χάρισε δύο κόκκινες στην ΑΕΚ

varouxas

Καυτή ανάλυση από τον καθηγητή διαιτησίας για τις επίμαχες φάσεις του μεγάλου ντέρμπι στην OPAP Arena. Γιατί θεωρεί πως η Ένωση θα μπορούσε να μείνει από νωρίς με παίκτη λιγότερο.

Ο Παναγιώτης Βαρούχας ανέλυσε τις επίμαχες φάσεις του ντέρμπι ΑΕΚ – Ολυμπιακός στην Αθλητική Κυριακή και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων σε δύο φάσεις που θεωρεί ότι η Ένωση θα έπρεπε να μείνει με παίκτη λιγότερο!

Συγκεκριμένα, ο καθηγητής διαιτησία εκτίμησε ότι ο Μουκουντί έπρεπε να αποβληθεί για φάουλ στον Κανός στο 6′, καθώς ο άσος του Ολυμπιακού βρισκόταν σε προφανή θέση για γκολ. Στη φάση αυτή ο διαιτητής δεν σφύριξε καν φάουλ.

Παράλληλα, ο Παναγιώτης Βαρούχας τόνισε ότι θα έπρεπε να δει δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Άμραμπατ για εκτός φάσης σπρώξιμο στον Ρέαμπτσιουκ στο 63′.

Κατά τα άλλα, ο παλαίμαχος διαιτητής συμφώνησε με τις υπόλοιπες αποφάσεις ρέφερι και VAR. Τόνισε ότι δεν υπήρξε παράβαση για πέναλτι του Ντόη στον Πινέδα (4′), όπως και στη φάση του 45+2′ όταν ο Ολυμπιακός ζήτησε δύο πέναλτι στην ίδια φάση.

Συμφώνησε με την αποβολή του Μπιέλ και τόνισε δεν υπάρχει πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ στις καθυστερήσεις στο στο 90+5′, αν και προσέθεσε ότι η απόφαση για κίτρινη κάρτα στον Τσούμπερ λόγω “θεάτρου” ήταν αυστηρή.

sportdog.gr

zenith