Φαίη Μπακογιώργη: Με κατάγματα & μώλωπες πήγε στο νοσοκομείο 3 φορές μέσα σε ένα εξάμηνο

fay 1

Το Live News φέρνει στο φως αποκάλυψεις στην υπόθεση της δολοφονίας της 23χρονης Φαίης Μπακογιώργη.
Όπως αποκάλυψε στο MEGA ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «ΤΟ ΒΗΜΑ» και ΤΑ ΝΕΑ» Βασίλης Λαμπρόπουλος, τον Δεκέμβριο του 2020, τον Απρίλιο του 2021 και τον Ιούνιο του ίδιου έτους η Φαίη Μπακογιώργη είχε μεταβεί σε μεγάλο κρατικό νοσοκομείο της Αττικής με κατάγματα και τραύματα στο πρόσωπο.

Μάλιστα, τον Ιούνιο του 2021 είχε διαπιστωθεί ότι η 23χρονη ήταν έγκυος.

Παρά τους μώλωπες και τα κατάγματα στο σώμα της Φαίης, δεν υπήρξε περαιτέρω ενημέρωση από τους υπεύθυνους του νοσοκομείου προς τις αστυνομικές αρχές.

Υπενθυμίζεται ότι η σορός της Φαίης εντοπίστηκε στην Κυψέλη τον Οκτώβριο του 2021 και στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Αττικής, όπου παρέμεινε στα ψυγεία για ένα μήνα, χωρίς να γίνει ιατροδικαστική εξέταση. Ακολούθησε έρευνα για την αιτία θανάτου της, ωστόσο η σορός της ήταν αλλοιωμένη και ο θάνατός της αποδόθηκε σε ισχαιμικό επεισόδιο.

Μετά τη μήνυση που κατέθεσε ο πατέρας της 23χρονης, ο ιατροδικαστής Σωκράτης Τσαντίρης επανεξέτασε την υπόθεση και βρήκε όλα τα ιατρικά στοιχεία της Φαίης από τα νοσοκομεία στα οποία είχε νοσηλευτεί. Τότε αντιλαμβάνεται πως η 23χρονη είχε κακοποιηθεί και διαπιστώνει ότι ο θάνατός της οφείλεται σε παλαιότερες κακώσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τόσο η Φαίη όσο και η 67χρονη που φιλοξενούταν στο σπίτι της κατηγορούμενης σπιτονοικοκυράς είχαν νοσηλευτεί μαζί στο ΚΑΤ το 2021 λόγω λοίμωξης από στρεπτόκοκκο, η οποία αποδίδεται στην παραμέλησή τους.

Τα τελευταία στοιχεία της έρευνας είναι αποκαλυπτικά για τη δράση της 57χρονης σπιτονοικοκυράς, η οποία σύμφωνα με το ρεπορτάζ είχε κατηγορηθεί 7 φορές για κλοπές, απάτες, υπεξαιρέσεις και ληστείες από το 2012 έως το 2023.

megatv.comgooglenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith