Εύβοια: Σορός άνδρα εντοπίστηκε στα Ελληνικά

evia 0.jpg

Εικάζεται ότι είναι ένα από τα θύματα της θεομηνίας στη Μαγνησία – Σύμφωνα με τοπικά μέσα, πρόκειται για τον 77χρονο που έχει δηλωθεί αγνοούμενος
Μακάβριο εύρημα έφεραν οι έρευνες τον ανθρώπων του Λιμενικού στη Βόρεια Εύβοια το απόγευμα του Σαββάτου στη θαλάσσια περιοχή «Τουρκονέρι» στα Ελληνικά Ευβοίας.

Ο ίδιος ο Λιμενάρχης Αιδηψού Αντιπλοίαρχος Λ.Σ. Σωτήρης Δανίκας με τον Διοικητή του Α’ Λ/Τ Ωρεών Σημαιοφόρου Δήμο Κρεμμύδα και στελέχη της Υπηρεσίας του κατάφεραν να προσεγγίσουν και να ανασύρουν σορό άνδρα ηλικίας περίπου 65-70 ετών σε άσχημη κατάσταση.

Πιθανολογείται ότι ανήκει σε κάποιους από τους αγνοούμενους από την περιοχή της Μαγνησίας, αυτό όμως θα αποδειχθεί μετά τη νεκροψία – νεκροτομή από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία.

Σημειώνουμε ότι την Παρασκευή ανευρέθηκαν άλλοι δύο σοροί στη θάλασσα και συγκεκριμένα, μία σορός άνδρα, στη θαλάσσια περιοχή ¨ΑΝΑΥΡΟΥ¨ Ν. Μαγνησίας, που ανήκε σε 65χρονο Έλληνα. Ο άτυχος άνδρας είχε βγει, βραδινές ώρες την 07/09/2023, από την οικεία του και έκτοτε αγνοούταν.

Επίσης μία σορός γυναίκας, αγνώστων λοιπών στοιχείων, με ύψος περίπου 1,65, που δεν έφερε ενδύματα, υποδήματα και άλλα προσωπικά αντικείμενα εντοπίστηκε στη θαλάσσια περιοχή όρμου Θεοτόκου ανατολικού Πηλίου.

Οι σοροί πρόκειται να μεταφερθούν στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής, ενώ την προανάκριση ανέλαβε το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου.

Πηγή: lamiareport.grgooglenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith