Ευρυτανία: Δυσάρεστη εξέλιξη στην υπόθεση εξαφάνισης της 48χρονης στη λίμνη Κρεμαστών

48xronh eyritania

Αγνοούμενη εξακολουθεί να παραμένει η 48χρονη Ευρυδίκη, τα ίχνη της οποίας «έσβησαν» στις 22 Σεπτεμβρίου στην περιοχή της λίμνης Κρεμαστών στην Ευρυτανία, με ένα βαθύ πέπλο μυστηρίου να συνεχίζει να καλύπτει την εξαφάνισή της.

Σαράντα έξι ημέρες από την ημέρα της εξαφάνισής της, ωστόσο, κι ενώ δεν υπάρχει κανένα νεότερο για την τύχη της, έγινε γνωστή μία δυσάρεστη εξέλιξη, όσον αφορά στην αναζήτησή της. Ειδικότερα, όπως μετέδωσε το STAR, οι έρευνες διακόπηκαν και οι διασώστες έπαψαν να «χτενίζουν» την λίμνη και την περιοχή γύρω από αυτή.

zenith

Προς το παρόν δεν έχει γνωστοποιηθεί η ακριβής ημερομηνία διακοπής τους, ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ η Περιφέρεια περιμένει απάντηση από το Γενικό Επιτελείο της Αεροπορίας για μία ομάδα που θα πραγματοποιήσει έρευνες από αέρος. Παράλληλα, οι Αστυνομικοί εξακολουθούν να εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα για την εξαφάνιση της Ευρυδίκης.

Βέβαιη πως αυτοκτόνησε η μητέρα της

Υπενθυμίζεται πως σε συνέντευξή της η μητέρα της 48χρονης είχε δηλώσει σχεδόν βέβαιη πως το παιδί της αυτοκτόνησε, πηδώντας στη λίμνη Κρεμαστών. «Το παιδί μου βρίσκεται μέσα στη λίμνη. Είμαι σίγουρη κατά 99% πως αυτοκτόνησε», δήλωσε προ ημερών στο STAR, αποκαλύπτοντας πως μία εβδομάδα πριν από την εξαφάνισή της, είχε προσπαθήσει να βάλει τέλος στη ζωή της στη γέφυρα της Επισκοπής, αλλά ο γιος της κατάφερε να τη σώσει.

Πηγή: newsbreak.grgooglenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith