Επίσκεψη του Σ.Ε.Α.Ν. Αιτωλοακαρνανίας στον Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνό

img 20230123 102914 1

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Αιτωλοακαρνανίας δέχθηκε στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως, στην Ιερά Πόλη του Μεσολογγίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνός την Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2023, αποτελούμενο από τον Πρόεδρο κ. Γεώργιο Καλογεράκη, τον Αντιπρόεδρο κ. Φώτιο Σακαρέλλο, τον Γραμματέα κ. Ανδρέα Ζάννο, τον Ταμία κ. Ιωάννη Στεργιάννη, τον Υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων κ. Χρήστο Καζαντζή και τα Μέλη κ. Θεόδωρο Βλαχόπουλο, κ. Θεόδωρο Μυλωνά και κ. Γεώργιο Νικολάου.
Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου παρουσίασε τα μέλη στον Σεβασμιώτατο και ευχήθηκε για τη νέα χρονιά, ενώ του προσέφεραν ως αναμνηστικό της επισκέψεως ιστορικά μελετήματα για την ιστορία και την Έξοδο του Μεσολογγίου.
img 20230123 102902 1
Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε για την επίσκεψη και για τις ευχές και τόνισε, ότι επιθυμεί η τοπική μας Εκκλησία να αναπτύξει στενή συνεργασία με όλους τους φορείς και τους συλλόγους που έχουν ενεργή συμμετοχή στα κοινά της περιοχής. Λαμβάνοντας αφορμή από τα πολύτιμα δώρα υπογράμμισε, ότι η παράδοση και η μοναδική ιστορία της Ιεράς Πόλεως πρέπει να μεταδοθεί ως παρακαταθήκη στη νέα γενιά. «Χρειάζεται όλοι μαζί να πραγματοποιήσουμε μια έξοδο στο μέλλον. Δεν πρέπει να μας φοβίζει το μέλλον. Δεν έχει μόνο αρνητικά στοιχεία, αλλά έχει και προκλήσεις που πρέπει να τις αξιοποιήσουμε. Να βγούμε μπροστά, να δώσουμε ένα άνοιγμα στην πόλη, γιατί αν μένουμε μόνο στο παρελθόν δεν μπορούμε ούτε το παρόν να διαχειριστούμε, αλλά ούτε και το μέλλον να ατενίσουμε με αισιοδοξία και σε αυτό θα χρειαστεί η συνεργασία όλων» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σεβασμιώτατος.googlenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith