Επισκέψεις του Μητροπολίτη στην Ιερά Πόλη Μεσολογγίου και στο Αγρίνιο

poimantikes episkepseis 20

Το Στρατόπεδο Μεσολογγίου, τα Νοσηλευτικά Ιδρύματα και τα Γηροκομεία στο Αγρίνιο και στην Ιερά Πόλη του Μεσολογγίου επισκέφθηκε κατά τις ημέρες της Αγίας και Μεγάλης Εβδομάδος και την Διακαινήσιμο Εβδομάδα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνός, προκειμένου να επικοινωνήσει με τους ανθρώπους και να τους ευχηθεί ενόψει των εορτών.
poimantikes episkepseis 3

Την Μεγάλη Τετάρτη, 1 Μαΐου 2024 ο Σεβασμιωτατος μετέβη στην Ιερά Πόλη του Μεσολογγίου και τέλεσε το Μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου στο Γενικό Νοσοκομείο Μεσολογγίου. Στη συνέχεια επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου για να τελέσει και εκεί την Ακολουθία του Ιερού Ευχελαίου και να ευχηθεί για την σωματική και πνευματική υγεία και θεραπεία των ασθενών που νοσηλεύονταν και να ευλογήσει το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

Την Δευτέρα της Διακαινησίμου, 6 Μαΐου 2024 επισκέφθηκε το Γηροκομείο της Χριστιανικής Ενώσεως Αγρινίου και την Τετάρτη 8 Μαΐου 2024 επισκέφθηκε το Σελίβειο Γηροκομείο στην Ιερά Πόλη Μεσολογγίου. Ο Σεβασμιώτατος επικοινώνησε πατρικά με τους τροφίμους και ευχήθηκε στις Δευθύνουσες και τους εργαζομένους.

Την Τρίτη της Διακαινησίμου, 7 Μαΐου 2024 μετέβη στο 2/39 Σύνταγμα Ευζώνων στο Μεσολόγγι, όπου ευχήθηκε στον Διοικητή, τους Αξιωματικούς, Υπαξιωματικούς και τους Στρατιώτες και συνομίλησε μαζί τους μεταφέροντας τον πασχάλιο χαιρετισμό και εκφράζοντας την Αναστάσιμη χαρά που βιώνει η Εκκλησία μας.
e4c7a59924ed34f902345d2d17e35e12 xl

poimantikes episkepseis 12

poimantikes episkepseis 7googlenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith