Επισκέψεις σε Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων πραγματοποιεί η Αντιπεριφερειάρχης Γεωργία Ντάτσικα

ΣΕΛΙΒΕΙΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ

Διαδοχικές επισκέψεις στις Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων (ΜΦΗ) «Η Αγία Σκέπη Πατρών» και «Σελίβειο Γηροκομείο Μεσολόγγιου» πραγματοποίησε η Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Πολιτικής και Οικογένειας Γεωργία Ντάτσικα με υπηρεσιακούς υπαλλήλους της Διεύθυνσης Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.
Ο κύριος σκοπός ήταν ο εποπτικός έλεγχος της καλής λειτουργίας των δομών αυτών. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με το προσωπικό, τους ωφελούμενους, το προεδρείο των ιδρυμάτων, να ενημερωθεί για τις συνθήκες διαβίωσης και τις ανάγκες των ηλικιωμένων, καθώς επίσης να επιθεωρήσει τις εγκαταστάσεις και τις υπηρεσίες που προσφέρονται κατά τη θερινή περίοδο.
ΑΓΙΑ ΣΚΕΠΗ 2
Η Αντιπεριφερειάρχης δήλωσε: «Η φροντίδα των ηλικιωμένων αποτελεί προτεραιότητα για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος. Είμαι πεπεισμένη ότι οι επισκέψεις αυτές, τις οποίες θα συνεχίσω σε όλες τις κοινωνικές δομές και στις τρεις Περιφερειακές Ενότητες που έχω υπό την εποπτεία μου, συμβάλλουν στην διασφάλιση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών και στην βελτίωση της καθημερινότητας των φιλοξενούμενων.»
Η Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Πολιτικής και Οικογένειας προτίθεται να συνεχίσει τις επισκέψεις και τους ελέγχους σε όλες τις δομές φροντίδας, διασφαλίζοντας ότι πληρούνται οι απαραίτητες προδιαγραφές και ότι οι ωφελούμενοι απολαμβάνουν την φροντίδα και την υποστήριξη που αξίζουν.googlenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith