Έπιασαν στα προσφυγικά της Αλεξάνδρας έναν από τους δράστες του εμπρησμού στη Real

astynomia peripoliko

Η επιχείρηση της αστυνομίας στα προσφυγικά της λεωφόρου Αλεξάνδρας φαίνεται ότι είχε έναν στόχο: τη σύλληψη ενός από τους δράστες της εμπρηστικής επίθεσης στη Real News.

Ήταν πριν από τις 06:30 το πρωί της Τρίτης (22.11.2022) όταν ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας βρέθηκαν στα προσφυγικά, επί της λεωφόρου Αλεξάνδρας, για επιχείρηση με στόχο τη σύλληψη ατόμου που εμπλεκόταν σε εμπρηστικές επιθέσεις.

Αρχικά έγινε γνωστό από την ΕΛ.ΑΣ. πως κατά τη διάρκεια της επιχείρησης είχε προσαχθεί ένα άτομο, ο οποίος εμπλεκόταν σε εμπρηστικές επιθέσεις.

Ο άνθρωπος αυτός είναι ο ένας από τους δράστες του εμπρησμού στα γραφεία της εφημερίδας Real News πριν από μερικούς μήνες.

Ο δράστης της εμπρηστικής επίθεσης στα γραφεία της Real News αλλά και του ραδιοφωνικού σταθμού Real Fm, όπου λίγο έλειψε να χάσει τη ζωή της μια εργαζόμενη, είχε βρει καταφύγιο στα προσφυγικά της Αλεξάνδρας.

«Ακόμη μια εγκληματική πράξη εξιχνιάστηκε. Μετά από οργανωμένη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. συνελήφθη σήμερα ο φερόμενος ως δράστης της εμπρηστικής επίθεσης στα γραφεία της Real News. Συνεχίζουμε αποτελεσματικά για να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη οι δράστες κάθε εγκληματικής δράσης» έγραψε σε tweet του ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος.

Η εμπρηστική επίθεση στα γραφεία της Real News στο Μαρούσι είχε γίνει τον περασμένο Ιούλιο.

Οι δράστες ήταν δυο και είχαν καταγραφεί σε βίντεο από κάμερα ασφαλείας. Από εκεί αναγνωρίστηκε και τελικά εντοπίστηκε ο άνδρας που συνελήφθη.

Ρεπορτάζ: Μαρίνος Αλειφέρης

newsist.gr

zenith